In cadrul procesului civil pentru anularea unui TITLU DE PROPRIETATE ,, la un termen de judecata,sa pronuntat obligativitatea completarii onorariilor pentru topografii experti tehnici judiciari , desi acestia au incalcat prevederile OG.2/2000 (unul a fost amendat de instanta ,celalalt a fost chemat in camera de consiliu pt.eroori cu intentie in intocmirea schitelor de amplasament). Imediat am adresat o plangere catre Biroul Local de exp Th. Judiciare care are nr. de inregistrare. PLANGEREA a fost trimisa inapoi la instanta , aceasta a retrimis_0 la tribunal iar in final nu se mai face nici o referire la plangere nici in Hotararea instantei nici in DECIZIA definitiva in apel la TRIBUNAL. Topografii ma someaza cu executarea silita .Conform OG>2/2000 plangerea trebuia trimisa spre competenta solutionare la BIROUL CENTRAL PT> EXP TH>JUDICIARI di cadrul MINISTERULUI JUSTITIEI ?
Sa inteleg ca intai, trebuie sa apelez laBiroul central de Expertize Tehnice Judiciare pentru o competenta solutionare a plangerii mele ,( care functioneaza in cadrul Ministerului Justitiei) si sa solicit ANULAREA autorizatiilor expertilor in cauza pentru nerespectarea OG.2/2000? Am in vedrre faptul ca sa stabilit completarea onorariilor printr-o incheiere la un termen de judecata si nu prin Hotararea instantei la finalul actiunii. NU am intentia de a ma eschiva ,consider ca daca instanta inaintea pronuntarii a refuzat sa ia in considerare toate contestatiile, dupa fiecare expertiza facute la timp , pe timpul procesului nu are o baza reala pentru solutionarea in acest mod a onorariilor catre experti in aceasta speta.
Am trimis PLANGEREA catre biroul central pentru expertize tehnice judiciare Bucuresti unde am solicitat anularea autorizatiilor exp. teh. in cauza conform OG.2/2000 . Vreau sa stiu daca am procedat legal?
Expert parte
Anatol2017
Expertul parte trebuie sa fie pe lista Tribunalului sau Judecatoriei? In cazul meu, este vorba despre o expertiza topografica. Expertul parte a fost pe lista ... (vezi toată discuția)