avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Activitate mmada28

Activitate mmada28

Răspuns la discuția Concediu de maternitate
Asta ar însemna ca in momentul solicitării concediului de maternitate, persoana in cauza sa fie angajata?
Buna ziua.
Care sunt condițiile pentru acordarea concediului prenatal?
Persoana care solicita acest concediu trebuie sa fie anjagata la momentul respectiv? Menționez ca se îndeplinește condiția stagiului de cotizare de cel puțin 6 luni in ultimele 12 luni din momentul in care se solicita acest drept, la concediu prenatal

Mulțumesc
Răspuns la discuția Maternitate
Da, am 17 luni.

Luându-se in calcul perioada mai 2010-mai 2018, am lucrat din mai 2018 pana acum pe 8 Octombrie 2019, când am foat nevoită sa îmi dau demisia.
Răspuns la discuția Maternitate
18 mai 2020
Discuție Maternitate
Buna seara.
O lămurire va rog. In data de 8.10.2019 am fost nevoită sa îmi dau demisia de la locul de munca. La o săptămâna distanță am aflat ca sunt însărcinată, sarcina fiind destul de avansată aflându-ma in 8-9 săptămâni.
De atunci am tot încercat sa îmi găsesc ceva de munca, dar pare ca ma urmărește ghinionul având in vedere ca am fost la câteva interviuri, însă nu am fost acceptata. Dacă nu acum, când începe burtica sa crească cu atât mai greu.
Însă ce vreau eu sa știu este dacă beneficiez de maternitate și indemnizația pentru creșterea copilului ? Menționez faptul ca in ultimile 24 de luni anterioare sarcinii, am 17 luni lucrate.
Mulțumesc
Discuție Maternitate
Buna ziua
In cazul unui demisii, dar se îndeplinește condiția de 12 luni in ultimile 24 anterioare nașterii , se poate beneficia de maternitate și indemnizația pentru creșterea copilului?
Răspuns la discuția Indemnizatie
Mulțumesc pentru tot
Răspuns la discuția Indemnizatie
Va mulțumesc!

Însă o am pe prietena mea care nu are cele 12 luni consecutive , fiind cu o întrerupere de 6 zile, o afectează la dreptul pentru indemnizație ?
Defapt întrebarea este dacă cele 12 luni trebuie sa fie consecutiv ?
Răspuns la discuția Indemnizatie

Va mulțumesc frumos pentru sfaturi!!
Răspuns la discuția Indemnizatie
cel de-al doilea contract mi s-a încheiat in data de 8.10.2019