Multumesc...
sotul meu este reclamantul si nu eu...
atunci va merge dimineata sa depuna retragerea cererii, inteleg ca aceasta e cea mai buna solutie...
nu-mi suna bine chestia cu un an de zile de aceea vreau sa se incheie cat mai repede...zic asta fiindca am niste socrii f influentabili
Multumesc mult pt. raspunsuri...
adevarul e ca nici unul dintre noi nu vream sa mai trecem pe la judecatorie...
sotul meu vroia sa depuna maine dimineata cererea de retragere a actiunii la dosar si atat...
sa inteleg ca trebuie sa ne prezentam amndoi la data de pe citatie?
credeam ca pot incheia acest cosmar maine....
mentionez ca inca nu am avut nici un termen...in 6 iunie ar fi primul...
Buna dimineata...
sotul meu s-a razgandit si vrea sa mai acorde o sansa casniciei noastre, mai ales ca exista si un ingeras la mijloc...
exista o cerere tip de retragere a actiunii de divort?
sau daca e o simpla cerere puteti sa-mi spuneti ce trebuie sa contina(motive etc)
multumesc din suflet!
inteleg ca nu se poate anula dar si-o poate retrage, nu? ca si cum s-ar fi razgandit...si apoi sa introducem o noua actiune de divort din culpa comuna...el si-a schimbat cererile, imi lasa copilul, numele...n-as vrea sa ramana aceasta fiindca banuiesc ca trebuie sa fac intampinare si sa neg toate minciunile alea despre mine...
multumesc mult
dupa o discutie matura cu sotul meu, acesta e de acord acum sa-mi lase copilul numele si ne-am inteles si in privinta pensiei alimentare...
ce anume trebuie sa faca daca el a depus deja actiunea cu motivatii care ma intristeaza mult:poate s-o anuleze si sa faca o alta actiune? putem sa motivam cererea prin lipsa de comunicare si afectiune si sa semnam amandoi fara alte amanunte urate?
daca poate cineva sa ma lamureasca, multumesc mult
Buna ziua,
sunt intr-o situatie disperata si as avea mare nevoie de cateva sfaturi...
sunt casatorita de 8 ani si avem un copilas de 7 ani
sotul meu in urma unor discutii destul de dure pe care le-am avut in urma cu o luna, a luat hotararea sa divorteze si am primit deja citatia pt. divort pe data de 6 iunie...problema e ca eu tin foarte mult la aceasta casnicie si nu-mi doresc sa trecem prin asa ceva si nici copilul sa-si schimbe mediul in care a trait si de care s-a atasat...am citit mult pe aici si imi dau seama ca la prima infatisare pot cere un termen de gandire, nu-i asa? sau sa cer ragaz pt. angajarea unui avocat ceea ce imi da cateva luni in plus pana in sept...
in caz ca nu pot salva aceasta casnicie am cateva intrebari punctuale:
1.sotul meu cere custodia copilului pe motiv ca nu lucrez(desi impreuna am hotarat ca decat sa angajam bona si menajera mai bine ma ocup eu de aceste lucruri), ca nu am o locuinta proprie(desi casa in care locuim am terminat-o de construit anul trecut si mi se pare impropriu sa spuna ca e doar a lui chiar daca a fost facut exclusiv din veniturile sale)...as putea sa pierd copilul din aceasta cauza chiar daca am fost alaturi de el din prima zi in care s-a nascut?
2.daca cer un nou termen de gandire mai trebuie sa fac intampinare>
3.sotul meu tocmai si-a dat demisia si se va concentra exclusiv pe firma lui...in cazul acesta se considera ca nu are venituri stabile chiar daca el castiga f.mult?
4.daca terenul si casa sunt girate la banca .pt o suma mai mica decat valoreaza acestea in realitate, e adevarat ca nu pot primi nimic?
Va multumesc mult ...sunteti niste oameni minunati!