Noi eram tineri si plecati din tara, nu stiam legiile nu stiam cum se procedeaza. Neam consultat cu avocati si ei au propus ca sa mergem pe caz penal stiind ca constructorul nu avea nimic pe nume si nu aveam nicio sansa sa recuperam banii pierduti.
Bineinteles tot parcursul am avut si inca avem avocat ceea ce mi sa spus dupa ce am primit hotararea ca sunt putine sanse sa rezolvam ceva atacand decizia procuroarei si mia mai spus ca am putea sa mergem pe civil dar sunt alte costuri din nou si tot nu am rezolva nimic.
Banii oricum noi nu mai recuperam de la individ pentru ca nu are niciun bun pe numele lui....
Buna ziua tuturor.
Acum 6 ani eu si cu prietenul meu am cumparat un apartament care trebuia sa fie construita. Nu sa construit nici in ziua de azi si leam dat pe constructorul in judecata si dupa 6 ani doamna procuror a decis ca sa nu fie pedepsit dupa ce constructorul neo luat aproape 30de mii de euro.
Va rog frumos sa ma sfatuiti in legatura cu cazul meu pentru ca efectiv nu stiu ce sa mai fac unde as putea sa mai apelez.
Nu mi se pare deloc normal decizia procuroarei si este nedrept ca un om care a facut inselatiune sa fie un om liber si sa isi traiasca viata fara sa fie pedepsit.
Multumesc frumos!
Buna in 2017 am facut un contract cu un "domn" trebuia sa consteuiasca niste apartamente noi eu am achitat o suma de 30.000 de euro si nici in ziua de azi nu sa construit de el nu stiu nimic am deschis un dosar penal iar de la avocata din luna mai 2019 nu stiu nimic tot imi spune ca nu stie nimic ce as putea face in legatura asta ? Va multumesc mult!