avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua tuturor. Acum 6 ani eu si cu prietenul meu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua tuturor. Acum 6 ani eu si cu prietenul meu am cumparat ...

Buna ziua tuturor.
Acum 6 ani eu si cu prietenul meu am cumparat un apartament care trebuia sa fie construita. Nu sa construit nici in ziua de azi si leam dat pe constructorul in judecata si dupa 6 ani doamna procuror a decis ca sa nu fie pedepsit dupa ce constructorul neo luat aproape 30de mii de euro.
Va rog frumos sa ma sfatuiti in legatura cu cazul meu pentru ca efectiv nu stiu ce sa mai fac unde as putea sa mai apelez.
Nu mi se pare deloc normal decizia procuroarei si este nedrept ca un om care a facut inselatiune sa fie un om liber si sa isi traiasca viata fara sa fie pedepsit.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: mrays99 , utilizator 22:27, 20 Februarie 2023
Eu as merge la CEDO daca am epuizat toate sansele de a se face dreptate in tara.
Cu un avocat ati discutat?
Nu înțeleg de ce nu ați promovat proces civil pentru neîndeplinirea obligatiilor contractuale, rezilierea antecontractului și restituirea avansului dat.
Mergeți cu actele la avocat și poate reușiți sa mai salvați situația?
Ați avut avocat în procesul penal?
Ultima modificare: Vineri, 17 Februarie 2023
Avocat Neagu Elena, Avocat
Bineinteles tot parcursul am avut si inca avem avocat ceea ce mi sa spus dupa ce am primit hotararea ca sunt putine sanse sa rezolvam ceva atacand decizia procuroarei si mia mai spus ca am putea sa mergem pe civil dar sunt alte costuri din nou si tot nu am rezolva nimic.
Banii oricum noi nu mai recuperam de la individ pentru ca nu are niciun bun pe numele lui....
4 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este modelul clasic de teapa imobiliara romaneasca care asteapta acum probabil ......prescriptia. Cu parere de rau va sugerez sa va resemnati caci si nervii dumneavoastra au o valoare mare. In anii '90 au fost Caritas si fni care au adunat banii de la populatie cu promisiuni. Nici acest individ sigur nu a fost un autodidact in ale legilor ci a fost ajutat. Asa ca mai bine cu gandire pozitiva o puteti lua de la capat invatand din patania nefericita. Succes!
Ultima modificare: Luni, 20 Februarie 2023
ibn, utilizator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Resemnare ?! Sper că sugestia dvoastra este superficiala si nefondată în realitate.

Alte discuții în legătură

Recuperare onorariu valik valik Buna ziua.Am o intrebare:in anul 2009 mi sa cerut suma de 1500 euro de catre avocat pt a ma reprezenta in proces partaj, din care am platit un acont de 750 ... (vezi toată discuția)
Cumparat masina furata - recuperare bani, implicatii penale ContSters301822 ContSters301822 Buna ziua poate ma poate ajuta si pe mine cineva,luna aceasta am cumparat o masina din jud timis ,masina fiind adusa din italia ,am verificat actele toate sunt ... (vezi toată discuția)
Inselaciune edymanuel2000 edymanuel2000 In urma cu 2 ani am facut un contract cu o firma X pentru a imi realiza tamplarie de PVC ! Eu am platit din banii adica 850 lei la data semnari contractului si ... (vezi toată discuția)