avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... recuperare onorariu
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

recuperare onorariu

Buna ziua.Am o intrebare:in anul 2009 mi sa cerut suma de 1500 euro de catre avocat pt a ma reprezenta in proces partaj, din care am platit un acont de 750 euro.Dupa doar 2 termine am renuntat la serviciile dumnealui din cauza superficialitatii si dezinteresului avocatului privind interesele mele.Mai exista vreo posibilitate sa recuperez acesti bani,si ce trebuie sa fac?Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: valik , utilizator 18:33, 30 Aprilie 2012
Pentru cele doua termene avocatul v-a reprezentat gratuit? Cum sa recuperati cheltuielile? Trebuia sa faceti aprecieri asupra calitatilor sale inainte de a apela la serviciile avocatului, nu dupa.
problema e complicata, cand vrei sa apelezi la un avocat, "citeste-l tu inainte de a te citi el pe tine", desigur ca probabil nu este cazul tuturor, cand apari in fata unui avocat si ii soliciti serviciile, "te citeste" si citeste pe "chipul tau" cati bani poate scoate de la tine si cat pana un de trebuie sa "merga pentru ei", in functie de caz, ..., c-am ce ai patit, de recuperat daca totusi te-a reprezentata isi poate justifica "partea" primita, desi nu o merita pentru prestatia slaba, e greu, alta data, incearca sa fii tu ... primul, pacat.
Multumesc mult.Oricum, ma resemnez cu gandul ca i-am pierdut.In ceea ce il priveste pe avocat, nu il stiam personal, si nici nu l-am intalnit vreodata, eu fiind in Italia.Il cunoscusem prin cineva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma tepuieste avocatul ?!?? pneuexpert pneuexpert Am incheiat un contract de colaborare cu un avocat care sa ne reprezinte in instanta intr-un litigiu cu o firma de constructii care ne-a betonat curtea. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor. acum 6 ani eu si cu prietenul meu am cumparat ... Bernadettvarga Bernadettvarga Buna ziua tuturor. Acum 6 ani eu si cu prietenul meu am cumparat un apartament care trebuia sa fie construita. Nu sa construit nici in ziua de azi si leam dat ... (vezi toată discuția)
Ce se(mai) poate face? mb_mihaela mb_mihaela Am impreuna cu inca 24 colegi un litigiu de munca cu fostul angajator. In acest sens an apelat la un avocat sa ne reprezinte in instanta pentru a ne recupera ... (vezi toată discuția)