avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am o promisiune de cumpărare din 2017 de la un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am o promisiune de cumpărare din 2017 de la un dezvoltator, dar nu a construit nimic. Ce aș putea face în legătură cu asta?

Buna in 2017 am facut un contract cu un "domn" trebuia sa consteuiasca niste apartamente noi eu am achitat o suma de 30.000 de euro si nici in ziua de azi nu sa construit de el nu stiu nimic am deschis un dosar penal iar de la avocata din luna mai 2019 nu stiu nimic tot imi spune ca nu stie nimic ce as putea face in legatura asta ? Va multumesc mult!
Ultima modificare: Luni, 14 Octombrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Radutz , utilizator 11:09, 16 Octombrie 2019
Buna ziua,
Incercati in civil, daca aveti date despre FIRMA si INDIVID, sa solicitati returnarea dublului sumei.
Nu stiu ce sanse aveti, discutati cu avocatul.
Mergeți cu contractul la avocat, puteți solicita dublul arvunei!
O hotărâre care să țină loc de contract de vânzare cumpărare nu cred că puteți obține de vreme ce nu ați achitat tot prețul și nici interes nu aveți, nefiind finalizat imobilul!
Daca se putea rezolva rapid era simplu,în general soluționarea unei plângeri penale durează cu anii.Analizati variantele expuse anterior în măsură în care există o firmă solvabila dar pregatiti-va și pt varianta în care nu o sa mai recuperați nimic.
Cum naiba sa dai 30 de mii de euro pe o chestie care nu exista??? "Domnul" v-a dat o teapa zdravana, nu cred ca mai recuperati ceva. Aviz amatorilor...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurare avans antecontract. Claudiuz88 Claudiuz88 Salutare! In Septembrie 2019 eu si sotia mea am vrut sa cumparam un apartament cu banii Cash. Am facut antecontract la notar si am achitat 2000 Euro avans si ... (vezi toată discuția)
Plata dublei arvune paul_2008 paul_2008 Buna-ziua, In cazul in care am incheiat un antecontract, iar vanzatorul nu si-a respectat obligatia de a incheia actul notarial (vanzare-cumparare teren), eu ... (vezi toată discuția)
Cum sa rezolv problema ? razvanmarian razvanmarian Buna ziua Daca cititi postarea me de anul trecut cu vedere la problemele pe care le-am facut in trecut adica Z-turi de la casa de marcat ne depuse ... (vezi toată discuția)