avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Activitate serioja

Activitate serioja

As avea nevoie de un sfat din partea dumneavoastra. Am cumparat prin societatea pe care o administrez un imobil compus din doua apartamente (parter, respectiv etaj) si o suprafata de 300mp aferenti. Ulterior am vandut apartamentul de la parter si jumatate din cei 300mp prin factura fiscala unei persoane fizice. La factura fiscala am anexat si semnat un plan al apartamentului si al terenului de folosinta comuna, plan intocmit de catre o societate neautorizata. Dupa facturare am efectuat intabularea apartamentelor si terenului aferent in vederea intocmirii actelor prin notariat. La efectuarea masuratorilor pentru intabulare s-a constatat ca planul intocmit initial este eronat intrucat in totalul suprafetei de folosinta comuna nu era inclusa si suprafata de teren de sub imobil. Din acest motiv am fost nevoit sa modific schita intocmita initial. Deasemenea am constatat ca schita apartamentului de la parter nu corespunde realitatii. Cumparatorul nu este deacord cu modificarile facute si intrucat nu-mi pot respecta obligatia initiala, va rog sa-mi spuneti ce sanse am sa anulez vanzarea.