eu spuneam ca in cazul in care as solicita sa iau acea luna de concediu pierd de doua ori odata pentru ca sotia,care anterior nasterii se afla in somaj,pierde in luna respectiva indemnizatia si a doua oara pentru ca eu in acea luna o sa primesc doar 85% din salariu dupa cum am vazut ca scrie in lege
Din cate se pare acum prin lege si taticii vor fi nevoiti sa stea acasa o luna in concediul de crestere al copilului.eu sunt in urmatoarea situatie si vreau si eu un sfat:sotia inainte de a naste copilul era in somaj,dar va beneficia de acea indemnizatie,iar eu nu doresc sa stau o luna in concediu pentru ca asta ar insemna ca in acea luna sa iau 85% salariu,ea nu poate sa se intoarca la nici un loc de munca pentru ca anterior fusese in somaj.azi de la primarie mi au zis ca lor le trebuie o hartie de la angajatorul meu cum ca nu am solicitat concediu si indemnizatie de crestere al copilului.la mine la munca am vorbit si nimeni nu stie de asa ceva.ce sa fac.inseamna ca in acea luna nu numai ca mi scot din buzunar indemnizatia ei de 600 ron dar imi mai taie si mie din salariu
am terminat scoala de subofiteri in 2004 si in 2005 datorita faptului ca nu au fost scoase locuri la concurs in localitatea de unde provin am fost nevoit sa imi achizitionez o locuinta in localitateamoldova noua pe modoca suma de 3700 de euro.as vrea sa ma mut in localitatea unde m am nascut si as dori sa imi spuneti daca am vreo sansa sa obtin un teren