avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legea nr. 15/2003; indeplinesc conditiile?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legea nr. 15/2003; indeplinesc conditiile?

am terminat scoala de subofiteri in 2004 si in 2005 datorita faptului ca nu au fost scoase locuri la concurs in localitatea de unde provin am fost nevoit sa imi achizitionez o locuinta in localitateamoldova noua pe modoca suma de 3700 de euro.as vrea sa ma mut in localitatea unde m am nascut si as dori sa imi spuneti daca am vreo sansa sa obtin un teren
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:27, 20 Mai 2008
Nu beneficiati de prevederile Legii, deoarece nu indepliniti conditiile prevazute de aceastea.
De prevederile legii beneficiază, o singură dată, tinerii în vârstă de până la 35 de ani, care îndeplinesc următoarele condiţii:
a) au împlinit vârsta de 18 ani;
b) nu au avut sau nu deţin în proprietate o locuinţă sau un teren destinat construirii unei locuinţe proprietate personală, atât în localitatea în care se solicită atribuirea în folosinţă a unui teren, cât şi în alte localităţi.

in speta, dvs detineti in prezent o locuinta.
SI DACA O SA VAND LOCUINTA POT BENEFICIA?
Legea prevede clar conditia sa nu fi avut sau sa detineti in proprietate o locuinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 15/2003 alinabobeica alinabobeica eu si viitorul meu sot locuim cu parinti lui intr o comuna de langa Bucuresti....nici unul dintre noi nu detine in proprietate personala nici un ... (vezi toată discuția)
Teren pentru tinerii casatoriti in romania din republica moldova ghghghgh ghghghgh Buna ziua, suntem 2 tineri de nationalitate moldoveni, origine romana si stam in Deva in chirie, am vrea sa ne casatorim la anul, dar nu avem casa si nici ... (vezi toată discuția)
Legea 15/2003 BO BO LEGEA 15/2003 da dreptul tinerilor intre 18 si 35 de ani sa ceara primariilor de care apartin un teren in vederea construiri unei locuinte etc.eu si sotul meu ... (vezi toată discuția)