avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Activitate Ada.stoenescu

Activitate Ada.stoenescu

Buna ziua! Astăzi am intrat intr-o parcare cu bariera automata de acces. Domnul portar mi-a sugerat un loc de parcare lângă bariera, însă ca sa ajung in acel loc presupunea sa merg câțiva metri marșarier. Ceea ce am și făcut, însă domnul portar ori nu a fost atent sa lase bariera ridicată ca sa pot da cu spatele, ori bariera nu a rămas ridicată la comanda lui. Bariera a căzut pe luneta, nu a provocat pagube, doar câteva zgârieturi, însă bariera s-a strâmbat și nu se mai poate cobori. Cum se procedează dpdv legal in aceasta situație, este vina mea și trebuie sa acopar costurile ? Precizez ca este vorba de intrarea intr-un complex studențesc. Mulțumesc!!
Răspuns la discuția Situație loc de parcare privat
Va mulțumesc pentru răspunsuri!
Buna ziua! Acum 6 ani m-am mutat intr-un complex rezidențial, am achitat parcarea împreuna cu apartamentul. Dețin toate actele, plan de amplasament, contract vânzare-cumpărare.
O persoana a apărut acum câteva luni, susținând ca este locul dumnealui confirm schitei cadastrale și după nenumărate discuții cu dezvoltatorul, s a ajuns la concluzia ca mie mi s-a repartizat un loc greșit și ca intr-adevăr, locul pe care obișnuiam sa parchez era al domnului respectiv. Am primit ulterior de la dezvoltator o alta schița pe care era evidențiat clar locul meu de parcare din care reiesea ca eu parcasem greșit Timp de 6 ani. Acum am intrat in posesia locului corect, însă alte persoane parchează pe el de fiecare data când plec de acasă.
Întrebarea mea este, care ar fi procedura? Vecinii mei considera ca locul acela e liber dacă atâta timp nu a parcat nimeni acolo.. cum procedez pentru a dovedi ca locul este al meu, de unde pot obține o autorizație, având in vedere ca este parcare privată? In afara situației in câre trebuie sa le arat tuturor vecinilor actele..
mulțumesc !