avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Situație Bariera acces
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Situație Bariera acces

Buna ziua! Astăzi am intrat intr-o parcare cu bariera automata de acces. Domnul portar mi-a sugerat un loc de parcare lângă bariera, însă ca sa ajung in acel loc presupunea sa merg câțiva metri marșarier. Ceea ce am și făcut, însă domnul portar ori nu a fost atent sa lase bariera ridicată ca sa pot da cu spatele, ori bariera nu a rămas ridicată la comanda lui. Bariera a căzut pe luneta, nu a provocat pagube, doar câteva zgârieturi, însă bariera s-a strâmbat și nu se mai poate cobori. Cum se procedează dpdv legal in aceasta situație, este vina mea și trebuie sa acopar costurile ? Precizez ca este vorba de intrarea intr-un complex studențesc. Mulțumesc!!

Alte discuții în legătură

Bună seara!cine ma poate lamuri și pe mine cu aceasta problema..azi ... ileana asanache ileana asanache Bună seara!cine ma poate lamuri și pe mine cu aceasta problema..Azi după amiaza,eu împreună cu soțul meu și bebelusul nostru de 5 luni ne-am urcat în ... (vezi toată discuția)
Probleme cu locatarii blocului (explozie) Ad3 Ad3 Buna ziua.As dori sa-mi dati niste pasi si sfaturi in legatura cu urmatorul subiect: In urma unor acumulari de gaze a explodat un apartament in fata caruia ... (vezi toată discuția)
Președintele asociației mi-a blocat accesul cu mașina în cadrul complexului pe motiv că nu am un loc de parcare cumpărat/închiriat. cum pot rezolva acest abuz? Bogdan_C93 Bogdan_C93 Buna ziua, am o intrebare si va rog sa ma ajutati cu lamuriri competente, eu unul nu cunosc legislatia in domeniul acesta asa ca am nevoie de ajutorul vostru. ... (vezi toată discuția)