Bună seara!cine ma poate lamuri și pe mine cu aceasta problema..Azi după amiaza,eu împreună cu soțul meu și bebelusul nostru de 5 luni ne-am urcat în masina pentru a merge unde aveam noi treaba...in momentul în care soțul meu dat sa iasă din parcar,o batrana iesea din bloc iar intr-un moment de neatenție,a durat o fracțiune de secunda! Pur și simplu a bagat în marșarier și a dat înapoi câțiva centimetri,bartana a apărut pur și simplu in spatele mașini sa dezechilibrat și a căzut jos.mentionez ca masina nu are nici măcar o zgârieturi,dar batrana a căzut cu fata de asfalt și avea un ochi vanat,aceasta in cele din urma sa ridicat de jos și a spus ca este bine și sa o lasam in pace,și a plecat în bloc.batrana era pe mijlocul străzii,nici măcar nu sa asigurat.sotul a încremenit,eu nu mai zic..in cele din urma noi am plecat pentru ca aceasta nu a vrut sa sun la salvare.intrebare mea este..ce poate pățit soțul daca nu a anunțat politia? Menționez ca după doua ore vecinii bătrânei a sunat la salvare și la politie,dar ea este bine.