avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara!cine ma poate lamuri și pe mine cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara!cine ma poate lamuri și pe mine cu aceasta problema..Azi ...

Bună seara!cine ma poate lamuri și pe mine cu aceasta problema..Azi după amiaza,eu împreună cu soțul meu și bebelusul nostru de 5 luni ne-am urcat în masina pentru a merge unde aveam noi treaba...in momentul în care soțul meu dat sa iasă din parcar,o batrana iesea din bloc iar intr-un moment de neatenție,a durat o fracțiune de secunda! Pur și simplu a bagat în marșarier și a dat înapoi câțiva centimetri,bartana a apărut pur și simplu in spatele mașini sa dezechilibrat și a căzut jos.mentionez ca masina nu are nici măcar o zgârieturi,dar batrana a căzut cu fata de asfalt și avea un ochi vanat,aceasta in cele din urma sa ridicat de jos și a spus ca este bine și sa o lasam in pace,și a plecat în bloc.batrana era pe mijlocul străzii,nici măcar nu sa asigurat.sotul a încremenit,eu nu mai zic..in cele din urma noi am plecat pentru ca aceasta nu a vrut sa sun la salvare.intrebare mea este..ce poate pățit soțul daca nu a anunțat politia? Menționez ca după doua ore vecinii bătrânei a sunat la salvare și la politie,dar ea este bine.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:07, 18 Octombrie 2022
Codul Penal, Articolul 338
Părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia....[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu biciclist Cosmin Tudor Cosmin Tudor Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. In cursul zilei de azi 07.06.2011 la orele 9.00 a.m. eram cu masina intr-o intersectie aglomerata din ... (vezi toată discuția)
Accident auto - traversare loc nepermis ioanpop ioanpop Buna ziua! Detin permis de conducere cat. B de 4 luni de zile. Acum 3 saptamani jumate circulam in coloana (aveam masina in fata si masina in spate) cu ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am o situație similară cu unele citite aici, la ... Elena.Nita Elena.Nita Buna seara! Am o Situație similară cu unele citite aici, la o intersecție după ce ma asigur dacă pot vira dreapta observ o persoana venind spre mine pe ... (vezi toată discuția)