avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Situație loc de parcare privat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Situație loc de parcare privat

Buna ziua! Acum 6 ani m-am mutat intr-un complex rezidențial, am achitat parcarea împreuna cu apartamentul. Dețin toate actele, plan de amplasament, contract vânzare-cumpărare.
O persoana a apărut acum câteva luni, susținând ca este locul dumnealui confirm schitei cadastrale și după nenumărate discuții cu dezvoltatorul, s a ajuns la concluzia ca mie mi s-a repartizat un loc greșit și ca intr-adevăr, locul pe care obișnuiam sa parchez era al domnului respectiv. Am primit ulterior de la dezvoltator o alta schița pe care era evidențiat clar locul meu de parcare din care reiesea ca eu parcasem greșit Timp de 6 ani. Acum am intrat in posesia locului corect, însă alte persoane parchează pe el de fiecare data când plec de acasă.
Întrebarea mea este, care ar fi procedura? Vecinii mei considera ca locul acela e liber dacă atâta timp nu a parcat nimeni acolo.. cum procedez pentru a dovedi ca locul este al meu, de unde pot obține o autorizație, având in vedere ca este parcare privată? In afara situației in câre trebuie sa le arat tuturor vecinilor actele..
mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Ada.stoenescu , utilizator 09:21, 20 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În primul rând, trebuie să luați legătura cu Administrația și să-i rugați să ia legătura cu locatarii care parchează pe locul dvs și să le explice situația.
Dacă se repetă, faceți poze și chemați Poliția, se consideră violare de proprietate.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dezvoltatorul este cel care va prezinta documentele justificative pentru locul de parcare pe care dv il puteti personaliza prin inscriptionare,astfel incat eventuali interesati sa nu mai parcheze pe locul dv
Va mulțumesc pentru răspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare imprumutat mike2467 mike2467 Buna ziua. Am si eu o disputa cu un vecin legat de locul de parcare. Situatia sta in felul urmator: locul de langa el este a unei vecine cu care sunt in bune ... (vezi toată discuția)
Loc parcare fata blocului crisadi crisadi M-am mutat in apartamentul nou cumparat de 2 luni - stau la parter - si in fata apart meu langa gradina din fata ap parcheaza tot timpul ( deci pe spatiu ... (vezi toată discuția)