Buna ziua , tocmai s-a terminat oarecum procesul prin care ceream sa fie recunoscut legal copilul , acum asteptam hotararea . Dar este o problema , judecatorul a hotarat sa fie custodie comuna dar eu si avocatul am cerut Exclusiva !!!
Ce pot sa fac in legatura cu asta ? Incep alt proces ulterior? Pot sa fac recurs ?Cum procedez ? In caz de proces cam cat dureaza? ..
Tind sa precizez ca tatal copilului nu este implicat absolut deloc in viata acestuia !
Buna ziua , am sa incerc sa prezint pe scurt problema cu care ma confrunt .
Este vorba despre o sarcina , copilas nascut inafara casatoriei , copil pe care tatal nu si la dorit inca de la inceput , motiv pentru care acesta nu a fost recunoscut legal.
Am intentat dosar in instanta , am depus anumite probe , precum mesaje , si martori .
Totul a decurs aproximativ normal , insa la urmatoare abatere dupa interogarea martorului , ni sa spus ca sa pierdut declaratia acestuia , ciudat fiind , deoarece a semnat acea declaratia urmand a fii pusa la locul ei . La urmatoarea infatisare martorul va fi adus cu mandat de aducere .
De altfel , copilasul avea 3 luni la momentul inaintarii in instanta , acum are un anisor , in total sunt 5 abateri in instanta la care el nu sa prezentat absolut deloc !!
Intrebariile mele sunt :
1. Este normal , ca martorul sa fie adus in instanta cu mandat de aducere , fara un motiv anume , avand in vedere ca sa prezentat anterior ??
2. Cum este posibil ca tatal , sa nu poata fi obligat de instanta sa faca testul ADN?? pentru ca mie , mi se spune ca nu au cum sa il oblige sa faca acest lucru !