Buna ziua , am sa incerc sa prezint pe scurt problema cu care ma confrunt .
Este vorba despre o sarcina , copilas nascut inafara casatoriei , copil pe care tatal nu si la dorit inca de la inceput , motiv pentru care acesta nu a fost recunoscut legal.
Am intentat dosar in instanta , am depus anumite probe , precum mesaje , si martori .
Totul a decurs aproximativ normal , insa la urmatoare abatere dupa interogarea martorului , ni sa spus ca sa pierdut declaratia acestuia , ciudat fiind , deoarece a semnat acea declaratia urmand a fii pusa la locul ei . La urmatoarea infatisare martorul va fi adus cu mandat de aducere .
De altfel , copilasul avea 3 luni la momentul inaintarii in instanta , acum are un anisor , in total sunt 5 abateri in instanta la care el nu sa prezentat absolut deloc !!
Intrebariile mele sunt :
1. Este normal , ca martorul sa fie adus in instanta cu mandat de aducere , fara un motiv anume , avand in vedere ca sa prezentat anterior ??
2. Cum este posibil ca tatal , sa nu poata fi obligat de instanta sa faca testul ADN?? pentru ca mie , mi se spune ca nu au cum sa il oblige sa faca acest lucru !
Este bine sa aveti avocat la un proces de acest fel.Este bine sa stiti ca tatal va plati si avocatul dvs. daca castigati procesul.
Desi este posibil ca instanta sa ajute mama pot aparea tot felul de probleme.
Se poate castiga procesul si fara testul ADN.
Am avut mai multe cazuri in care am obtinut castig de cauza fara test ADN dar am fost foarte atent la detalii si la probe ca sa nu apara surprize neplacute.