buna ziua,sant mama unui baietel de 4luni,taticu lui nu a binevoit sa_l recunoasca,indrumatima dumneavoastra ce acte imi sunt necesare pentru test adn si pensie alimentara.va multumesc
introduceti o actiune in instanta impotriva tatalui pt tagaduirea paternitatii pe parcursul acestuia dc tatal nu recunoaste in inst copilului se va face un test adn incuviintat de instanta, la finalul acestui proces in certif de naste al copilului va fi trecut si tatal si prin acea hotarare va fi obligat si plata unei pensii alimentare in fct de veniturile pe care le obtine
Tagaduire paternitate, cand mama doreste sa stabileasca filiatia fata de tatal minorului din afara casatoriei?:stunned:
Nu, actiunea este aceea de stabilire paternitate minor.
Va trebui sa promovati o astfel de actiune, in cadrul careia va fi necesar sa adminstrati probele "traditionale" cu inscrisuri, martori si interogatoriul paratului precum si probele stiintifice care incep cu stabilirea perioadei optime de conceptie si se finalizeaza cu testul ADN.
Angajati avocat.
Acte copil
mircea15032007
STIMATI DOMNI ,
AM UN PRIETEN SI ARE O PROBLEMA VOARTE GRAVA , AS VREA DACA PUTETI SA MA AJUTATI SAU SA IMI DATI UN SFAT CE SA FACA . PRITENUL NOSTRU DE ... (vezi toată discuția)