avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentara

buna ziua,sant mama unui baietel de 4luni,taticu lui nu a binevoit sa_l recunoasca,indrumatima dumneavoastra ce acte imi sunt necesare pentru test adn si pensie alimentara.va multumesc
introduceti o actiune in instanta impotriva tatalui pt tagaduirea paternitatii pe parcursul acestuia dc tatal nu recunoaste in inst copilului se va face un test adn incuviintat de instanta, la finalul acestui proces in certif de naste al copilului va fi trecut si tatal si prin acea hotarare va fi obligat si plata unei pensii alimentare in fct de veniturile pe care le obtine
Tagaduire paternitate, cand mama doreste sa stabileasca filiatia fata de tatal minorului din afara casatoriei?:stunned:
Nu, actiunea este aceea de stabilire paternitate minor.
Va trebui sa promovati o astfel de actiune, in cadrul careia va fi necesar sa adminstrati probele "traditionale" cu inscrisuri, martori si interogatoriul paratului precum si probele stiintifice care incep cu stabilirea perioadei optime de conceptie si se finalizeaza cu testul ADN.
Angajati avocat.

Ultima modificare: Marți, 15 Martie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
pentru actiunea in contestarea recunoasterii de paternitate este suficient testul Adn ca proba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea efectuãrii testului de paternitate dupa 14 ani paramore paramore Bună! Se poate cere de către tată efectuarea unui test de paternitate dacă minorul a împlinit deja vârsta de 14 ani? Copilul a fost conceput ... (vezi toată discuția)
Acte copil mircea15032007 mircea15032007 STIMATI DOMNI , AM UN PRIETEN SI ARE O PROBLEMA VOARTE GRAVA , AS VREA DACA PUTETI SA MA AJUTATI SAU SA IMI DATI UN SFAT CE SA FACA . PRITENUL NOSTRU DE ... (vezi toată discuția)
Cerere test paternitate crystyna80 crystyna80 Buna ziua tuturor,o mica nelamurire am.Sotul meu avand o relatie cand avea 16 ani,nefiind copt la minte si nestiind sa se apere,a rezultat o fetita(care de ... (vezi toată discuția)