avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Activitate aborg_2006

Activitate aborg_2006

Copilul aduce acuzații mincinoase la adresa unui parinte; ce se poate face pt a ajuta copilul dar și pt ca părintele sa se poata apară?
Mulțumesc!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Ar trebui acordul.ambilor părinți dar dacă a apucat sa se tatueze ce puteți sa faceți?,Astfel de probleme ar trebui discutate de părinți, ar trebui ajuns la un consens etc.Eventual aceasta problema ar putea fi folosita impreuna cu alte argumente într o cerere de exercitare părintească exclusiv dar doar doar acest motiv invocat nu e suficient..Se pot face n discuții teoretice împreună cu un av dar care e finalitatea e greu de spus..

Este permanent
Bună ziua!
Este normal ca un minor de 14 ani sa fie tatuat dacă doar tatăl este de acord? Menționez ca eu sunt divorțată de tatăl copilului și avem custodie comună.
Mulțumesc!
Bună seara! Am divorțat la notar de comun acord. Ambii copii au rămas în grija mea, custodie comună, program nelimitat de vizită pt copii, tatăl trebuie sa plătească pensie alimentara ( dar nu a plătit nimic pana acum), Datorita faptului ca am fost bătută și amenințată cu moartea de fostul sot, momentan am ordin de protecție contra lui. Pe fiul cel mare (14ani) l-a "spălat pe creier " tatăl sau iar acum (datorita faptului că încerc sa îl țin din scurt, fiind clasa a 8a) , fiul cel mare îmi zice ca vrea sa se mute la tatăl său( tatăl său ii tot promite ca ii va cumpăra diverse lucruri scumpe, lucruri pe care eu nu îmi permit sa le achizitionez)
Întrebarea este: poate fostul soț sa îmi ia copilul? Dacă da , cum?
Menționez ca fiul cel mic(12 ani) nu dorește sa locuiască cu tatăl său.
Mulțumesc!