avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Este normal ca un minor de 14 ani sa fie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Este normal ca un minor de 14 ani sa fie tatuat dacă ...

Bună ziua!
Este normal ca un minor de 14 ani sa fie tatuat dacă doar tatăl este de acord? Menționez ca eu sunt divorțată de tatăl copilului și avem custodie comună.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: c123456 , utilizator 08:13, 19 Aprilie 2023
Ar trebui acordul ambilor parinti daca este vorba de un tatuaj permanent.
Ultima modificare: Marți, 18 Aprilie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Este permanent
Ultima modificare: Marți, 18 Aprilie 2023
aborg_2006, utilizator
Ar trebui acordul.ambilor părinți dar dacă a apucat sa se tatueze ce puteți sa faceți?,Astfel de probleme ar trebui discutate de părinți, ar trebui ajuns la un consens etc.Eventual aceasta problema ar putea fi folosita impreuna cu alte argumente într o cerere de exercitare părintească exclusiv dar doar doar acest motiv invocat nu e suficient..Se pot face n discuții teoretice împreună cu un av dar care e finalitatea e greu de spus..
Mulțumesc!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Ar trebui acordul.ambilor părinți dar dacă a apucat sa se tatueze ce puteți sa faceți?,Astfel de probleme ar trebui discutate de părinți, ar trebui ajuns la un consens etc.Eventual aceasta problema ar putea fi folosita impreuna cu alte argumente într o cerere de exercitare părintească exclusiv dar doar doar acest motiv invocat nu e suficient..Se pot face n discuții teoretice împreună cu un av dar care e finalitatea e greu de spus..

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu cumva e vreo alta modificare ..... "Este interzisă tatuarea persoanelor cu vârsta sub 16 ani chiar dacă există acordul părintelui, tutorelui sau curatorului, după caz" [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,ești cu fostul meu concubin am căzut de comun acord ... Andreea1816 Andreea1816 Buna ziua,ești cu fostul meu concubin am căzut de comun acord sa îmi predea custodia ei,oare voi putea pleca cu fiica mea fara acordul lui? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Custodie crazy_kyky crazy_kyky am divortat in iunie 2015, amiabil... dpdv legal fostul sot are copilul in weekenduri si in vacante cu accordul mamei.. precizez ca nu am probleme cu fostul ... (vezi toată discuția)
Divort 2009, rejudecare pentru obtinere autoritate parinteasca comuna merlin12 merlin12 Buna ziua, Fratele meu a divortat in 2009. In urma divortului, fosta sotie a ramas cu copilul (pe atunci legea nu dadea castig de cauza si tatilor) si cu ... (vezi toată discuția)