Bună ziua, am cumpărat o excursie de tip individual în Bulgaria, plata integrala la un hotel de 4stele în luna iulie all inclusive .Problema este ca agenția a scris în contract ca dacă nu ma prezint sau anulez penalizarea este de 100% . Ei sun ca doar în cazul în care se închid granițele pot recupera banii sub forma de voucher . Ce pot face am vreo șansă de recuperare a banilor intr o forma sau alta , este vorba de o suma de peste 1000 de euro. Am vorbit la agenție dar degeaba ! Va rog ajutați ma! Mulțumesc! Nu am făcut nici asigurare și nu are nici transport asigurat!
Buna ziua, va rog sa imi raspundeti si mie in acest caz de succesiune. Soacra mea a fost casatorita de doua ori din ambele casatorii rezultand 2 copii, in total 4. Dansa a murit in 2020 si a lasat in urma ca mostenire 3 terenuri in suprafata totala de 10000m extravilan care a fost trecut numai pe numele dansei nu si pe al ultimului sot . Aceste terenuri au fost mostenite de dansa de la parintii ei in timpul ultimei casatorii. Mai are intr-un cont niste bani tot pe numele ei. Ce cota primesc copii si ce cota primeste al 2lea sot supravietuitor . Nu se tine cont de legea 972 din codul civil conform careia sotul supravietuitor ia un sfert si descendentii copii din ambele casatorii sa ia 3 sferuri din mostenire? Cum este corect? Va multumesc!
Copilul meu de 11 luni, născut la sfarsitul lunii noiembrie, are doar alocație,ambii părinți nu dispun de indemnizatie si nici nu am de pus dosar pentru ca nu ne încadram cu 12 luni lucrate in 2 ani niciunul. Am lucrat in Anglia 9 luni pe 16/24 ore dar fără un contract plauzibil doar fluturași și p45 si p60 desfacere de contract nici nu poate fi cazul de a cere asa ceva .sotul lucrează de 10 luni la același angajator pe minimum pe economie.mai are un ajutor de handicap accentuat permanent iar eu am din aprilie 2018 pensie de 740 de lei pe caz de boala si indemnizatie de handicap accentuat din iulie 2018. Chiar nu putem obține altceva decât alocația nu am depus dosar de indemnizatie de crestere copil ,copilului este sanatos clinic va multumesc anticipat!