avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturile copilului meu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturile copilului meu

Copilul meu de 11 luni, născut la sfarsitul lunii noiembrie, are doar alocație,ambii părinți nu dispun de indemnizatie si nici nu am de pus dosar pentru ca nu ne încadram cu 12 luni lucrate in 2 ani niciunul. Am lucrat in Anglia 9 luni pe 16/24 ore dar fără un contract plauzibil doar fluturași și p45 si p60 desfacere de contract nici nu poate fi cazul de a cere asa ceva .sotul lucrează de 10 luni la același angajator pe minimum pe economie.mai are un ajutor de handicap accentuat permanent iar eu am din aprilie 2018 pensie de 740 de lei pe caz de boala si indemnizatie de handicap accentuat din iulie 2018. Chiar nu putem obține altceva decât alocația nu am depus dosar de indemnizatie de crestere copil ,copilului este sanatos clinic va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Ccc. urgent! Roxanaaaaaa1 Roxanaaaaaa1 Buna seara! Am o intrebare. Am lucrat in anglia timp de 3 ani si in Oct. am revebit in tara pentru a-l naste pe bebe. Aici m am angajat in Oct, iar copilul s a ... (vezi toată discuția)
Formular e405 Ciprian alexandra Ciprian alexandra Va rog mult daca puteti sa imi spuneti unde in Germania pot trimite un formular e405(la care institutie), pt ca am tot incercat sa sun si nimemi nu stie nimic. ... (vezi toată discuția)
Alocație anduoana anduoana Buna ziua, am o întrebare in anul 2015 in sept Am născut in Italia ,ti sa precizez faptul ca soțul lucrează in Italia iar noi(eu si copilul mergem in ... (vezi toată discuția)