avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC. URGENT!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC. URGENT!

Buna seara! Am o intrebare. Am lucrat in anglia timp de 3 ani si in Oct. am revebit in tara pentru a-l naste pe bebe. Aici m am angajat in Oct, iar copilul s a nascut pe 25 Nov. Am strans toate actele necesare pentru indemnizatie, dar am o problema cu P45 de la ultimul loc de munca. Cand am plecat de la ultimul loc de munca din Anglia, am plecat in maternitate, dar nu am beneficiat de niciun venit sau maternitate. Am venit direct in Romania si am inceput sa lucrez aici. Acum cateva zile am sunat pentru P45, si mi au spus ca trebuie sa imi dau demisia prima data ca sa imi poata procesa P45. Eu nu am stiut ca inca figurez inca la ei ca si cum as si in maternitate. Si acum, cand imi vor trimite P45, data in care am încheiat contracul, va fi 10/01/2020. Deci practic mi s au suprapus lunile lucrate aici, in Romania, cu cele din Anglia. Este vreo sansa sa imi afecteze indemnizatia si sa nu mai pot primi din cauza asta? Ce pot face? Am nevoie sa ma indrumati, e urgent! Va multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Daca anglia nu mai e in ue mai beneficiez de indemnizatia de ... Maria434 Maria434 Daca anglia nu mai e in ue mai beneficiez de indemnizatia de crestere copil? (vezi toată discuția)
Concediu maternitate Ioana Margareta Ioana Margareta Buna ziua,bebe 1 a făcut 2 ani in data de 25 oct.2020 eu sunt însărcinată în 20 de săptămâni,contractul de munca este închis iar eu nu lucrez, știu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Emese01 Emese01 Buna ziua,in cazul in care am lucrat 3 luni in Anglia cu contract de munca iar dupa m-am angajat in Romania,am 12 luni lucrate,beneficiez de indemnizatia de ... (vezi toată discuția)