avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Buna ziua,in cazul in care am lucrat 3 luni in Anglia cu contract de munca iar dupa m-am angajat in Romania,am 12 luni lucrate,beneficiez de indemnizatia de cresterea copilului?Se iau in calcul lunile lucrate si in Anglia?In acel moment inca facea parte din UE.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:17, 13 Iunie 2020
Care este data de nastere a copilului ?

Mentionati exact perioadele lucrate in Anglia si in Romania.
Data nasterii copilului este:14.04.2020
In UK am lucrat din 03/09/2018-02/12/2018
In tara m-am angajat in 01/04/2019 si am lucrst 8 luni dupa care m-am angajat altundeva anul acesta 2 luni-februarie si martie
mai 2018 - aprilie 2020

In speta, beneficiati de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca anglia nu mai e in ue mai beneficiez de indemnizatia de ... Maria434 Maria434 Daca anglia nu mai e in ue mai beneficiez de indemnizatia de crestere copil? (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie ccc Claus1500 Claus1500 Buna ziua, Am si eu urmatoarea situatie: - Am terminat CCC pe 2 mai 2019; Mi-am dat demisia de la vechiul loc de munca si m-am reangajat in alta parte ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie creștere copil Crissas Crissas Bună seara! o intrebare am si eu! am lucrat cu contract de munca legal pe perioada 24 lui 2017 pana pe 16 NOV 2018. În dec 2019 ar rămas însărcinată, pot ... (vezi toată discuția)