Am si eu urmatoarea situatie:
- Am terminat CCC pe 2 mai 2019; Mi-am dat demisia de la vechiul loc de munca si m-am reangajat in alta parte (aici apare o perioada de vreo 15 zile de cand m-au scos din revisal de la vechiul loc pana mi-au facut angajare la noul loc - adica nu am continuitate);
Sotia urmeaza sa nasca un alt bebe in luna ianuarie 2020;
Pentru calculul indeminzatiei (sotia nefiind eligibila, voi aplica tot eu) - nu voi avea 12 luni lucratoare - cum se va calcula in acesta situatie?
- Legat de suma rezultata in urma calculelor - daca este mai mica decat indeminzatia anterioara - voi beneficia de indemnizatia anterioara avand o perioada mai mica de 12 luni intre acestea ? - a fost publicata aceasta lege?
Postati exact statutul dvs din perioada februarie 2018 - ianuarie 2020.(de exemplu, angajat de la ...pana la ......; casnic , de la ....pana la ...., etc.
În situația în care persoana care a beneficiat de concediu și indemnizație pentru creșterea copilului naște unul sau mai mulți copii , într-o perioadă de până la 12 luni de la finalizarea concediului pentru creșterea copilului anterior, dacă din calculul indemnizației rezultă un cuantum al indemnizației lunare pentru creșterea copilului mai mic decât cuantumul indemnizației primit anterior nașterii celui din urmă copil, se acordă indemnizația lunară pentru creșterea copilului primită pentru copilul anterior.
In perioada 26mai 2017 - 02 mai 2019 (atunci cand copilul a implinit 2 ani) am fost in ccc cu indemnizatie;
in data de 2 mai 2019 mi-am dat demisia de la locul de munca unde activam inainte de a intra in ccc - demisie cu acordul ambelor parti - inchizand contractul de munca in 02 sau 03 mai;
undeva prin 18-20 mai 2019 m-am angajat in alta parte - unde sunt si acum si voi ramane cel mai probabil panc cand se va naste noul copil;
-perioada 03.05.2019 - 18.05.2019 - exista o discontinuitate...
stiu ca in ultima lege se refera la 12 luni lucratoare (venituri impozitabile) in ultimile 24 luni anterioare nasterii - in aces caz ccc si indemnizatia de crestere copil cum se considera? caci aceasta nu este un venit impozitabil.,.. se echivaleaza cu lucru?
Indemnizație
Beniamim
Bună seara! Soția mea lucrează din data de 2 septembrie 2019 și este singurul loc al ei de muncă din ultimii doi ani. Dacă ar rămâne însărcinată, ... (vezi toată discuția)