avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu maternitate

Buna ziua,bebe 1 a făcut 2 ani in data de 25 oct.2020 eu sunt însărcinată în 20 de săptămâni,contractul de munca este închis iar eu nu lucrez, știu că pt bebe 2 voi primi indemnizație deoarece îl voi naște inainte ca primul sa faca 3 ani,intrebarea mea este daca pot lua și concediu de maternitate? Daca da cum procedez?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 5 Februarie 2021
Cu ce articol a incetat c.i.m. ?
Momentan sunt plecata din tara,nu va pot spune articolul pt că nu-l știu ,tot ce pot spune este că am făcut cerere de demisie fara preaviz
Inacest caz, intrebati la Casa de Asigurari de Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc. urgent! Roxanaaaaaa1 Roxanaaaaaa1 Buna seara! Am o intrebare. Am lucrat in anglia timp de 3 ani si in Oct. am revebit in tara pentru a-l naste pe bebe. Aici m am angajat in Oct, iar copilul s a ... (vezi toată discuția)
Nelamurire privind intrarea din cic1 in prenatal si cic2 giugiuc giugiuc Buna ziua,numele meu este Mariana si as avea si eu nevoie de cate va lamuriri....momentan sunt in CIC1 pana pe 5.08.2012 si sunt insarcinata cu al doilea bebe ... (vezi toată discuția)
Concediere in graviditate RuxandraV RuxandraV Buna ziua, Sunt noua pe acest forum si am ajuns aici pentru ca am nevoie de ajutor. La sfarsitul lunii martie, mi s-a pus in vedere sa plec de la locul meu ... (vezi toată discuția)