avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Activitate luckas

Activitate luckas

in urma unei citatii primita an posta de la Serviciul Politiei Rutiere,m-am prezentat la sectia de Politie pentru lamuriri referitoare la citatie.Organele de politie au ancercat sa-mi puna "an spate" mai multe acuzatii privind circulatia cu o motocicleta an diferite zile,ceea ce nu este adevarat.La unele din acuzatii au renuntzat uitanduse mai atenti la niste imagini (filmari radar),dar nu la toate.....mi-au antocmit proces verbal,cu niste acuzatii neadevarate....eu ne putand sa semnez asa ceva.Deci mi-au retinut permisul,dar fara un motiv anume....si m-au dat afara din birou...au zis ca ma antorc eu la ei sa semnez procesul..pt ca fara proces-verbal,nu pot face contestatii...deci nu pot face nici un demers pt recastigarea permisului de conducere....nu am primit nici macar o dovada,sau vreo hartie,ceva,..ok...nu stiu ce demersuri si unde trebuie sa apelez an continuare...ce fac pana la solutionarea cazului?...asta anseamna ca i-mi este suspendat permisul?...daca da...pe cat timp?...nu mi-au comunicat nimic...asi vrea sa-i dau an judecata...cum procedez?...multumiri
am primit o citatie de la serviciul politiei rutiere an cutia postala cu un anumit termen de prezentare la dansii,eu ridicand citatia de la posta dupa termenul limita cu 2 zile.In citatie este vorba despre conducerea motocicletei intr-o anumita data specificata an citatie.Motocicleta e pe numele meu dar eu nu am circulat an acea perioada,stipulata an citatie...ok....a,si la finalul citatiei este scria o fraza...IN CAZ DE NEPREZENTARE SE VOR APLICA SANCTIUNILE PREVAZUTE DE art.198 C pr.pen. ce sa anteleg din asta....nu stiu ce prevede acest articol....poate ma ajuta si pe mine cineva.multumiri