avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Activitate andreea9415

Activitate andreea9415

Răspuns la discuția Ordonanța presedintiala
Am vorbit cu soțul la telefon si am reusit sa il înregistrez, l-am luat la întrebări despre motivele mincinoase spuse în cerere iar o odată a spus că el nu a zis asa ceva iar apoi s-a eschivat sa raspunda . Este admisă ca proba înregistrarea audio? Crede-ti ca faptul ca evita sa raspunda ma avantajează într-un fel? Multumesc
Răspuns la discuția Ordonanța presedintiala
Am deja avocat, am depus dosarul de divort iar după o lună de zile a depus si sotul pt divorț si o ordonanță presedintiala. Avocatul meu încearcă să mă calmeze si m-a asigurat ca nu imi va lua nimeni copiii, însă eu sunt foarte speriată, in data de 12 se va da verdictul iar eu nu mai pot, simt ca o sa înnebunesc. Nu am martori decât din familia mea. Dar nici el nu are martori pt ceea ce afirma. Este fix cuvantul meu si al lui. Plus declarațiile soacra care sigur vor fi in favoarea lui, dar la fel si mama mea si cei din familie pot confirma faptul ca nu mi-am neglijat niciodata fetițele. Nu au fost lăsate nesupravegheate.
Răspuns la discuția Ordonanța presedintiala
Locuiesc într-un apartament închiriat, sunt in concediu de creșterea copilului dar începând cu data de 9 o sa ma angajez, am sprijin din partea familie care se va ocupa de fetițe cat timp sunt eu la serviciu. El a fost plecat 2 luni in strainatate iar de când a plecat si pana in prezent nu a contribuit cu nimic pentru fetite, decât cand a venit din străinătate le-a adus niste dulciuri si pt cea mica un bax de pampers si lapte praf. Iar el susține in acea ordonanta ca a contribuit cu sume de bani di lucruri necesare pentru fete . Fetița cea.mare merge la grădiniță in alta localitate, unde am locuit noi pana acum.(o distanță de 7km) o duc zilnic si o aduc cu masina, doar o fost o perioadă cand an avut masina la reparat si nu am putut să o duc, iar într-o săptămână fetița a fost răcită iar soțul a băgat motiv din cauza condițiilor locative. Ma acuza de neglijarea fetitelor dar eu sunt cea care s-a ocupat mereu de ele . Deci tot ce a scris acolo sunt minciuni, dar tot imi este frica pentruca m-a avertizat că va face tot posibilul sa imi ia fetele .
Buna seara! Suntem in proces de divort, iar soțul meu a apelat la ordonanta presedintiala prin care dorește să se stabileasca domiciliul fetitelor de 5 respectiv 1 an la el. A dat declarații false din care reiese că eu mi-am neglijat fetițele, acest lucru nu este adevarat. A mai invocat și motivul ca eu am parasit domiciliul conjugal însă adevarul e ca am fost scoasă afara de către socrii. Ce șanse are să obțină ce își dorește? Va rog sa imi răspundeți daca a mai trecut cineva prin asa ceva. E urgent, Multumesc
Bună seara ! Sunt căsătorită de 5 ani, avem doi copii. Relația noastră s-a destrămat de foarte mult timp, ca sa nu o "lungesc" de aproape doi ani de zile suntem ca doi straini. Doar ca locuiam în aceași casa. ( se purta si vorbea foarte urat cu mine, pleca dimineata ,venea seara si pleca iar la distractii. Nu zilnic dar de 3-4 ori pe saptamana. ) In tot acest timp eu mi-am gasit pe altcineva . Si acum ne-am hotarat sa divorțam. Problema este ca bineinteles ca nu am cazut de comun acord si am ajuns la tribunal. Am depus actele pt divorț iar soțul isi doreste cei doi copii(sau macar unul) . Eu bineinteles ca vreau ca ei sa ramana alături de mine. Vreau sa stiu ce șanse are să se stabilească domiciliul amândurora sau unuia din copii la el. Multumesc ,o seara buna !