avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordonanța presedintiala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordonanța presedintiala

Buna seara! Suntem in proces de divort, iar soțul meu a apelat la ordonanta presedintiala prin care dorește să se stabileasca domiciliul fetitelor de 5 respectiv 1 an la el. A dat declarații false din care reiese că eu mi-am neglijat fetițele, acest lucru nu este adevarat. A mai invocat și motivul ca eu am parasit domiciliul conjugal însă adevarul e ca am fost scoasă afara de către socrii. Ce șanse are să obțină ce își dorește? Va rog sa imi răspundeți daca a mai trecut cineva prin asa ceva. E urgent, Multumesc
DEpinde cum va aparati dvs, apelati la avocat.
Luați legătura cu un avocat. Asigurați-vă o apărare corespunzătoare, că nu-i destul să aveți calitatea de mamă...
Aveți o locuință în prezent? Aveți venituri? Șansele depind de multe, multe amănunte.
Șansele dvs sunt indisolubil
legate de multe variabile!
Într-adevăr practica judiciară surâde mamelor dar nu trebuie să vă culcați pe-o ureche întrucât există excepții, alegeți urgent un avocat și contractați-i serviciile!
Locuiesc într-un apartament închiriat, sunt in concediu de creșterea copilului dar începând cu data de 9 o sa ma angajez, am sprijin din partea familie care se va ocupa de fetițe cat timp sunt eu la serviciu. El a fost plecat 2 luni in strainatate iar de când a plecat si pana in prezent nu a contribuit cu nimic pentru fetite, decât cand a venit din străinătate le-a adus niste dulciuri si pt cea mica un bax de pampers si lapte praf. Iar el susține in acea ordonanta ca a contribuit cu sume de bani di lucruri necesare pentru fete . Fetița cea.mare merge la grădiniță in alta localitate, unde am locuit noi pana acum.(o distanță de 7km) o duc zilnic si o aduc cu masina, doar o fost o perioadă cand an avut masina la reparat si nu am putut să o duc, iar într-o săptămână fetița a fost răcită iar soțul a băgat motiv din cauza condițiilor locative. Ma acuza de neglijarea fetitelor dar eu sunt cea care s-a ocupat mereu de ele . Deci tot ce a scris acolo sunt minciuni, dar tot imi este frica pentruca m-a avertizat că va face tot posibilul sa imi ia fetele .
Doamna, nu e roz, contactati un avocat. Nu stiu daca exista deja si un proces de fond, insa trebuie vazute toate conditiile. Momentan sotul e mai aproape de gradinita, asta poate rcea probleme uneori in educatia copiilor, ca sa contracarati astea nu va trebuie doar o insiruire a situatiei de fapt.
Mergeti macar la o discutie juridica cu actele in fata. Formati-va un punct de vedere juridic, nu doar emotional, e important.

Alte discuții în legătură

Divorțul cu 2 copii Karina kasur Karina kasur Buna ziua. Sunt căsătorită de 8 ani. Avem două fetițe minore de 4 și 7 ani. Până acum 2 luni locuiam în garsonieră fiind cumpărată de mine in ... (vezi toată discuția)
Probe divort 2andreeab 2andreeab Buna ziua, sotul meu a depus cerera de divort si o ordonanta presedintiala pentru a avea autoritatea temporara asupra fetitei noastre. Desi am discutat ca nu ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala LUBEN LUBEN : Ordonanta Presedintiala! Sunt intr-un proces de reincredintare minor datorita faptului ca fetita care i-a fost incredintata ei(are 8 ani jumatate si fetita ... (vezi toată discuția)