Buna seara! Suntem in proces de divort, iar soțul meu a apelat la ordonanta presedintiala prin care dorește să se stabileasca domiciliul fetitelor de 5 respectiv 1 an la el. A dat declarații false din care reiese că eu mi-am neglijat fetițele, acest lucru nu este adevarat. A mai invocat și motivul ca eu am parasit domiciliul conjugal însă adevarul e ca am fost scoasă afara de către socrii. Ce șanse are să obțină ce își dorește? Va rog sa imi răspundeți daca a mai trecut cineva prin asa ceva. E urgent, Multumesc
Luați legătura cu un avocat. Asigurați-vă o apărare corespunzătoare, că nu-i destul să aveți calitatea de mamă...
Aveți o locuință în prezent? Aveți venituri? Șansele depind de multe, multe amănunte.
Șansele dvs sunt indisolubil
legate de multe variabile!
Într-adevăr practica judiciară surâde mamelor dar nu trebuie să vă culcați pe-o ureche întrucât există excepții, alegeți urgent un avocat și contractați-i serviciile!
Locuiesc într-un apartament închiriat, sunt in concediu de creșterea copilului dar începând cu data de 9 o sa ma angajez, am sprijin din partea familie care se va ocupa de fetițe cat timp sunt eu la serviciu. El a fost plecat 2 luni in strainatate iar de când a plecat si pana in prezent nu a contribuit cu nimic pentru fetite, decât cand a venit din străinătate le-a adus niste dulciuri si pt cea mica un bax de pampers si lapte praf. Iar el susține in acea ordonanta ca a contribuit cu sume de bani di lucruri necesare pentru fete . Fetița cea.mare merge la grădiniță in alta localitate, unde am locuit noi pana acum.(o distanță de 7km) o duc zilnic si o aduc cu masina, doar o fost o perioadă cand an avut masina la reparat si nu am putut să o duc, iar într-o săptămână fetița a fost răcită iar soțul a băgat motiv din cauza condițiilor locative. Ma acuza de neglijarea fetitelor dar eu sunt cea care s-a ocupat mereu de ele . Deci tot ce a scris acolo sunt minciuni, dar tot imi este frica pentruca m-a avertizat că va face tot posibilul sa imi ia fetele .
Doamna, nu e roz, contactati un avocat. Nu stiu daca exista deja si un proces de fond, insa trebuie vazute toate conditiile. Momentan sotul e mai aproape de gradinita, asta poate rcea probleme uneori in educatia copiilor, ca sa contracarati astea nu va trebuie doar o insiruire a situatiei de fapt.
Mergeti macar la o discutie juridica cu actele in fata. Formati-va un punct de vedere juridic, nu doar emotional, e important.
Probe divort
2andreeab
Buna ziua, sotul meu a depus cerera de divort si o ordonanta presedintiala pentru a avea autoritatea temporara asupra fetitei noastre. Desi am discutat ca nu ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala
LUBEN
: Ordonanta Presedintiala!
Sunt intr-un proces de reincredintare minor datorita faptului ca fetita care i-a fost incredintata ei(are 8 ani jumatate si fetita ... (vezi toată discuția)