Bună seara ! Sunt căsătorită de 5 ani, avem doi copii. Relația noastră s-a destrămat de foarte mult timp, ca sa nu o "lungesc" de aproape doi ani de zile suntem ca doi straini. Doar ca locuiam în aceași casa. ( se purta si vorbea foarte urat cu mine, pleca dimineata ,venea seara si pleca iar la distractii. Nu zilnic dar de 3-4 ori pe saptamana. ) In tot acest timp eu mi-am gasit pe altcineva . Si acum ne-am hotarat sa divorțam. Problema este ca bineinteles ca nu am cazut de comun acord si am ajuns la tribunal. Am depus actele pt divorț iar soțul isi doreste cei doi copii(sau macar unul) . Eu bineinteles ca vreau ca ei sa ramana alături de mine. Vreau sa stiu ce șanse are să se stabilească domiciliul amândurora sau unuia din copii la el. Multumesc ,o seara buna !
Doar avocatul dvs va poate spune care sunt sansele de o parte și de alta deoarece doar acesta este singurul care cunoaște toate piesele dosarului. Dacă nu aveți un avocat, va sfătuiesc să vă angajați unul chiar si acum deoarece o sa fie un proces dificil daca si tatăl isi doreste minorii. Cererea dvs trebuie depusă la judecătorie, nu la tribunal. O sa se mai amâne o perioadă de timp dosarul pentru a se declina la instanță competenta.
Luati legatura cu un avocat de pe forum si expuneti pe larg situația: cum ati formulat acțiunea, motivele, apararile soțului, ce probe ati solicitat etc
Divorț
Daniela121986
Soțul meu baga divorț as vrea sa știu dacă eu nu ma prezint și nu semnez pentru că nu am motiv sa divorțez eu ce se întâmplă?poate sa divorțeze ... (vezi toată discuția)