avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Divorț
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Divorț

Soțul meu baga divorț as vrea sa știu dacă eu nu ma prezint și nu semnez pentru că nu am motiv sa divorțez eu ce se întâmplă?poate sa divorțeze singur? Ce șanse am la copilul meu ca avem un copil. Eu vreau doar copilul nu vreau altceva
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 11:49, 24 Aprilie 2020
Nu este o solutie sa ramaneti in pasivitate daca sotul dvs formuleaza divortul, riscand ca acesta sa obtina tot ce isi doreste.
Daca doriti respingerea divortului trebuie sa formulati intampinare prin care sa aratati motivele pentru care dvs apreciati ca relatiile de familie nu sunt vatamate.
Ca masura de protectie, trebuie sa formulati si cerere reconventionala prin care sa solicitati ca domiciliul copilului sa fie la dvs, pensie alimentara etc.
De principiu,dragoste cu forta nu se poate insa fiecare caz are particularitatile lui asta insemnand ca exista sanse si ca divortul sa fie respins.
Contactati un avocat de pe forum sau recomandat si expuneti pe larg situatia dvs pentru va putea construi o aparare solida.
Ultima modificare: Vineri, 24 Aprilie 2020
Avocat Neagu Elena, Avocat
Doamne fereste, cum să stați în pasivitate?
Fiți beligeranță, formulați întâmpinare (în caz contrar veți decădea din dreptul de a propune probe și a invoca excepții) plus cerere reconvențională dacă doriți stabilirra domiciliului minorului la dvs, pensie de întreținere, etc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minori si familie Mari44 Mari44 Buna ziua! Sant la a doua casatorie .Am doua fetite di prima casatorie am o fetita de 8 ani si o din a doua casatorie o fetita de 2 ani! Am custodie comuna cu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara inainte de divort? est est Buna ziua, As avea rugamintea sa ma ajutati cu aceasta problema. Vineri, 05.11.2010, am termen sa depun intampinare la cererea “sotiei” mele. In ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, soțul a introdus actele pentru procesul de divorț ... Ramona102 Ramona102 Bună ziua, Soțul a introdus actele pentru procesul de divorț din vina mea. Dacă sunt de acord, cu ce a cerut el, dar nu sunt de acord cu motivația care ... (vezi toată discuția)