Buna ziua! Sant la a doua casatorie .Am doua fetite di prima casatorie am o fetita de 8 ani si o din a doua casatorie o fetita de 2 ani! Am custodie comuna cu fostul sot pt fetita de 8 opt ani Fetita are domiciliul la mine De un an de zile a luat el fetita de comun acord la el pe perioada nedeterminata eu fiind plecata in Anglia Acum cateva zile am primit citatie de la fostul sot specificand urmatoarele: schimbarea domiciliului la el ,platirea pensiei alimentare ,pe motiv ca la mine nu a fost intretinuta si cum ca el are mai multa grija de ea! Intrebarea mea pt dumneavoastra este daca ex sotul are castig de cauza in cele relatate mai sus ,si ce as pute face eu sa nu mi pierd copilul! Sant o mama disperata! Va cer ajutor! Va multumesc! O zii placuta!
Acum va aflati tot in Anglia sau in Romania? Fiind deschis un proces, este esential sa va aparati si sa formulati atat intampinare cat si cerere reconventionala prin care sa solicitati ca domiciliul fetelor sa fie stabilit la dvs in Anglia. Daca nu aveti o atitutine activa in proces, sunt mari sanse ca fostul sot sa obtina cele solicitate. Sunt aspecte sensibile de discutat ce nu pot face obiectul unei dezbateri ample pe forum ci doar in particular.
Deși liniile de forță ale jurisprudenței sunt convergente în stabilirea cu precădere a domiciliului minorilor la mamă, trebuie să fiți beligerantă, nu stați în pasivitate întrucât există și excepții.
Luați legătura cu un avocat și formulați întâmpinare, eventual
cerere reconvențională în maximum 25 zile de la comunicarea cererii.
Divorț
Daniela121986
Soțul meu baga divorț as vrea sa știu dacă eu nu ma prezint și nu semnez pentru că nu am motiv sa divorțez eu ce se întâmplă?poate sa divorțeze ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala!
LUBEN
Sunt intr-un proces de reincredintare minor datorita faptului ca fetita care i-a fost incredintata ei(are 8 ani jumatate si fetita cealalta de 14 ani mi-a fost ... (vezi toată discuția)