avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Activitate Diana Andrei

Activitate Diana Andrei

Buna ziua
Dacă am făcut o facultate si am plătit taxa pt toti 4 ani, pot acum sa fac a doua facultate la buget?(a doua fiind la fara frecvență )??
Răspuns la discuția Cresterea copilului

Diana Andrei a scris:

Am lucrat in Anglia si aici in Romania inainte de depunerea dosarului.

Cum pot proceda in cazul acesta?
Va mulțumesc!

Răspuns la discuția Creștere copil-legalizare
Mulțumesc!
Si daca am pauza pe cartea de munca in cele 24 luni ,trebuie sa dau declarație pe propria răspundere că nu am avut venituri in alte țări?este asta specificat in lege? (Pt ca eu in decursul celor 24 luni, am 12 luni lucrate in Romania dar nu consecutive)
Buna ziua,
Pt acordarea indemnizație de creștere a copilului,exista vreo lege care sa specifice ca in cazul in care au fost câteva luni lucrate in afara tarii(in cazul meu in Anglia), care sa specifice ca actele din afara, pe langa traducere, trebuie să fie si legalizate?
Buna seara.
Am o problemă la dosarul privind indemnizația de creștere a copilului.
Am lucrat in Anglia si aici in Romania inainte de depunerea dosarului.
Întâmpin probleme in sensul ca ei cer actele sa fie legalizate, iar la notar nu vor sa imi legalizeze documentele pentru ca nu sunt ștampile Si semnătură originale, dar acolo nu folosesc ștampile;sunt contracte standard deja tipizate, semnate sau nu de către manageri si semnează doar angajatul in momentul angajării.
Am un contract in care nu am completate spațiile cu numele managerului si al angajatului(e standard,gol-il am pe email) Si alt contract in care sunt semnături date de manager in alb, automat completate inainte si doar semnătura mea, data in momentul angajarii si este "originala'".Nu vor sa imi legalizeze documentele.
Cum pot proceda in cazul acesta?
Va mulțumesc!