avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua Dacă am făcut o facultate si am plătit ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua Dacă am făcut o facultate si am plătit taxa pt toti ...

Buna ziua
Dacă am făcut o facultate si am plătit taxa pt toti 4 ani, pot acum sa fac a doua facultate la buget?(a doua fiind la fara frecvență )??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 12 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteti face a doua facultate la buget.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara pentru major herate herate am un baiat de 20 de ani inscris la o facultate cu invatamant la distanta caruia ii platesc pentie de intretinere.mentionez faptul ca el a platit numai taxa de ... (vezi toată discuția)
Daca am inceput in anii 90 ( inainte de legea educatiei din 2011) ... Cody69 Cody69 Daca am inceput in anii 90 ( inainte de legea educatiei din 2011) o facultate ( pe vremea cand toate studiile erau gratuite ) dar nu am frecventat decat un an ... (vezi toată discuția)
Studii de master finantate de la bugetul de stat si bursa de studiu Elenauj Elenauj Buna ziua! Sunt absolventa a facultatii de farmacie durata de studii 5 ani (pe diploma de licenta precizeaza ciclul 1 de studii de licenta comasat cu ciclul 2 ... (vezi toată discuția)