avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cresterea copilului

Buna seara.
Am o problemă la dosarul privind indemnizația de creștere a copilului.
Am lucrat in Anglia si aici in Romania inainte de depunerea dosarului.
Întâmpin probleme in sensul ca ei cer actele sa fie legalizate, iar la notar nu vor sa imi legalizeze documentele pentru ca nu sunt ștampile Si semnătură originale, dar acolo nu folosesc ștampile;sunt contracte standard deja tipizate, semnate sau nu de către manageri si semnează doar angajatul in momentul angajării.
Am un contract in care nu am completate spațiile cu numele managerului si al angajatului(e standard,gol-il am pe email) Si alt contract in care sunt semnături date de manager in alb, automat completate inainte si doar semnătura mea, data in momentul angajarii si este "originala'".Nu vor sa imi legalizeze documentele.
Cum pot proceda in cazul acesta?
Va mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 17 Martie 2020
Diana Andrei, utilizator

Diana Andrei a scris:

Am lucrat in Anglia si aici in Romania inainte de depunerea dosarului.

Cum pot proceda in cazul acesta?
Va mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate completa un dosar ? noiklosa noiklosa Buna ziua, Am de depus niste acte la un dosar al unui prieten pe care il reprezint in instanta, el fiind plecat definitiv din Romania. Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Sentinþã civilã fãrã semnãtura judecãtorilor BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU Insistent rog colegii de pe forum sa-mi elucideze urmatoarele probleme: - o sentinta civila com unicata partilor nu trebuie sa fie semnata de judecatorii ... (vezi toată discuția)
Legalizarea traducerilor efectuate dupã fotocopii, documente sau texte simple ContSters149 ContSters149 Buna ziua, Vreau sa supun discutiei un subiect pe care multi colegi si notari il trateaza diferit si anume legalizarea traducerilor efectuate dupa un text ... (vezi toată discuția)