MULTUMESC PENTRU RASPUNS, DAR TOT NU IMI ESTE CLAR DEOARECE EU NU AM DEPUS DECAT DECLARATIA 200 CASA ESTE INCHIRIATA DE 4 ANI DEJA IAR CHIRIA ESTE IN EURO DAR DECLAR IN LEI DUPA COTATIA LOR ULTIMA ZI DIN FIECARE LUNA A ANULUI .
Buna ziua! Am inchiriat o casa unei firme, am depus deja declaratia 200 iar acum mi-a sosit o regularizare de 400 ron, fapt pentru care sunt in situatia de a nu intelege, din ce am citit pe internet doar cine are cinci contracte plateste acea cota de 16% eu nu am decat un contract. Ce pot face in aceasta situatie_ Este legal sau nu? Va rog sa ma indrumati ce am de facut. Multumesc anticipat!
Raspunsul lor a fost ca primesc chiria in euro dar calculul a fost facut dupa valoarea euro de la ei de la sectia financiara!
BUNA ZIUA! AM O MARE PROBLEMA CU TATAL MEU CARE ESTE BATRAN SI BOLNAV TATA VITREG NU II PORT NUMELE DAR MA INTERESEAZA SOARTA LUI. A FOST CASATORIT 21 DE ANI CU O DOAMNA CARE A DECEDAT, DANSA AVAND O FIICA DIN PRIMA CASATORIE. FIICA NU RECUNOASTE TESTAMENTUL FACUT INTRE CEI DOI SOTI CARE ISI LASAU UNUL ALTUIA BUNURILE MOBILE SI IMOBILE. Tatal meu a avut un apartament care l/a cumparat in timpul casatoriei cu cea de/a doua sotie, iar ea detinea un apartament contractat inaintea casatoriei dar achitat impreuna cu tata. TATA A FACUT ACT DE VANZARE CUMPARARE CU FIICA DOAMNEI POE APARTAMENTUL LUI SI I-A ACHITAT TOATE TAXELE DECI GRATIS. Acum fiica dupa decesul mamei sale a sustras toaste actele din casa iar tata nu mai are absoluteniciun act original, a scos duplicat dupa actul de deces care ii trebuia la notariat, La notariat fiica a trimis un avocet cu o adeverinta ca este in spital si a declarat ca nu vine nici la cea de/a doua citatie si ca doreste sa mearga in instant. Ce este de facut, mai platim la notariat ceva sau nu ne prezentam nici noi nici martorii care ni i-a cerut notarul care o cunoaste pe defunct de cand s/a mutat in acel bloc. Va dati seama ca nu exista bani pentru a-I da degeaba si colo si colo ce trebuie facut? Multumim anticipat Asteptam raspuns urgent!
Buna ziua! Daca fiica defunctului nu se prezinta la a doua citare a notarului aducand motivare ca este in spital sau ca vrea sa se judece in tribunal se poate incheia succesiunea dupa cel de/al doilea termen dat. Mentionez ca sotul defunctei detine testament a acceptat succesiunea in termenul de sase luni dar fiica defunctei din prima casatorie nu se prezinta pe motiv ca este in spital si a trimis avocata sa spuna ca nu se prezinta nici la aldoilea ca vrea la tribunal ce facem in continuare se incheie succesiunea sau nu? Multumesc anticipat. Astept raspuns urgent! Termenul este luni.