BUNA ZIUA! AM O MARE PROBLEMA CU TATAL MEU CARE ESTE BATRAN SI BOLNAV TATA VITREG NU II PORT NUMELE DAR MA INTERESEAZA SOARTA LUI. A FOST CASATORIT 21 DE ANI CU O DOAMNA CARE A DECEDAT, DANSA AVAND O FIICA DIN PRIMA CASATORIE. FIICA NU RECUNOASTE TESTAMENTUL FACUT INTRE CEI DOI SOTI CARE ISI LASAU UNUL ALTUIA BUNURILE MOBILE SI IMOBILE. Tatal meu a avut un apartament care l/a cumparat in timpul casatoriei cu cea de/a doua sotie, iar ea detinea un apartament contractat inaintea casatoriei dar achitat impreuna cu tata. TATA A FACUT ACT DE VANZARE CUMPARARE CU FIICA DOAMNEI POE APARTAMENTUL LUI SI I-A ACHITAT TOATE TAXELE DECI GRATIS. Acum fiica dupa decesul mamei sale a sustras toaste actele din casa iar tata nu mai are absoluteniciun act original, a scos duplicat dupa actul de deces care ii trebuia la notariat, La notariat fiica a trimis un avocet cu o adeverinta ca este in spital si a declarat ca nu vine nici la cea de/a doua citatie si ca doreste sa mearga in instant. Ce este de facut, mai platim la notariat ceva sau nu ne prezentam nici noi nici martorii care ni i-a cerut notarul care o cunoaste pe defunct de cand s/a mutat in acel bloc. Va dati seama ca nu exista bani pentru a-I da degeaba si colo si colo ce trebuie facut? Multumim anticipat Asteptam raspuns urgent!