avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

BUNA ZIUA! AM O MARE PROBLEMA CU TATAL MEU CARE ESTE BATRAN SI BOLNAV TATA VITREG NU II PORT NUMELE DAR MA INTERESEAZA SOARTA LUI. A FOST CASATORIT 21 DE ANI CU O DOAMNA CARE A DECEDAT, DANSA AVAND O FIICA DIN PRIMA CASATORIE. FIICA NU RECUNOASTE TESTAMENTUL FACUT INTRE CEI DOI SOTI CARE ISI LASAU UNUL ALTUIA BUNURILE MOBILE SI IMOBILE. Tatal meu a avut un apartament care l/a cumparat in timpul casatoriei cu cea de/a doua sotie, iar ea detinea un apartament contractat inaintea casatoriei dar achitat impreuna cu tata. TATA A FACUT ACT DE VANZARE CUMPARARE CU FIICA DOAMNEI POE APARTAMENTUL LUI SI I-A ACHITAT TOATE TAXELE DECI GRATIS. Acum fiica dupa decesul mamei sale a sustras toaste actele din casa iar tata nu mai are absoluteniciun act original, a scos duplicat dupa actul de deces care ii trebuia la notariat, La notariat fiica a trimis un avocet cu o adeverinta ca este in spital si a declarat ca nu vine nici la cea de/a doua citatie si ca doreste sa mearga in instant. Ce este de facut, mai platim la notariat ceva sau nu ne prezentam nici noi nici martorii care ni i-a cerut notarul care o cunoaste pe defunct de cand s/a mutat in acel bloc. Va dati seama ca nu exista bani pentru a-I da degeaba si colo si colo ce trebuie facut? Multumim anticipat Asteptam raspuns urgent!
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:14, 8 Ianuarie 2011
Nu are sens sa mergeti sau sa continuati la notar intrucat in mod inevitabil veti ajunge la instanta daca se contesta drepturile.
sa promoveze tatal dvs o actiune in instanta pt dezbaterea succesiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiunea de moștenitor camy03 camy03 Bună ziua aș dori să știu dacă pot deschide succesiunea de moștenitor după 3 ani de la decesul părințiior?Tatăl meu are 2 fiice din prima ... (vezi toată discuția)
Succesiune frati vitregi ioanandreea88 ioanandreea88 buna ziua. tatal meu, decedat pe 4 martie 2017 a avut inaintea casatoriei cu mama, o alta casatorie, in urma carei a avut o fiica. In momentul divortului de ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor- probleme in obtinerea lui images images Am probleme cu obtinerea unui certificat de mostenitor in urma decesului tatalui vitreg al mamei mele. Am fost la notari si acestia ma plimba pe drumuri, ... (vezi toată discuția)