avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Activitate Marinatud

Activitate Marinatud

Bună ziua, poate să îmi spună cineva cât este 50% din venitul minim pe țară?Se face o confuzie de venituri pentru bursa sociala, o unitate de învățământ ,clasa 6 cere 948lei/membru și clasa 7 cere 991lei/membru, o altă unitate de învățământ 898lei/membru.Chiar nu se știe exact ce valoare trebuie să aibă venitul pe membru de familie pentru bursă?
Mulțumesc

Marinatud a scris:

Și plată cheltuielilor de judecată, respectiv taxa judiciara de timbru, tot la compania de apă se plătește?

Cornel Vasile a scris:

Plata se face la compania de apa ... dupa care in instanta va merge cu dovada platii.

Și plată cheltuielilor de judecată, respectiv taxa judiciara de timbru, tot la compania de apă se plătește?

Cornel Vasile a scris:

Plata se face la compania de apa ... dupa care in instanta va merge cu dovada platii.

Bună ziua,am nevoie de ajutor in depunerea unei întâmpinări la o cerere de chemare în judecată.Persoana are datorii la compania de apă ,care a făcut o cerere de chemare în judecată pentru recuperarea datoriei.Ar dorii sa plătească și să nu se înainteze dosarul.Poate să plătească odată cu depunerea întâmpinării,?nNu știe unde trebuie să facă plata (la instanța de judecată sau la compania de apă). Aștept un răspuns, mulțumesc
Discuție Radiere auto
Pentru o mașină care s-a scos certificatul fiscal de la primărie pt radiere din circulație se mai plătește impozit de la această dată pana la radierea de la poliție? Menționez ca certificatul este scos în 2016 iar eu am uitat sa merg la politie sa o radiez și am primit hârtie de la primărie precum am de plătit impozit din 2016 și până în prezent? Ce pot face în aceasta situație?