avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua,am nevoie de ajutor in depunerea unei ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua,am nevoie de ajutor in depunerea unei întâmpinări ...

Bună ziua,am nevoie de ajutor in depunerea unei întâmpinări la o cerere de chemare în judecată.Persoana are datorii la compania de apă ,care a făcut o cerere de chemare în judecată pentru recuperarea datoriei.Ar dorii sa plătească și să nu se înainteze dosarul.Poate să plătească odată cu depunerea întâmpinării,?nNu știe unde trebuie să facă plata (la instanța de judecată sau la compania de apă). Aștept un răspuns, mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Marinatud , utilizator 07:45, 10 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plata se face la compania de apa ... dupa care in instanta va merge cu dovada platii.
Și plată cheltuielilor de judecată, respectiv taxa judiciara de timbru, tot la compania de apă se plătește?

Cornel Vasile a scris:

Plata se face la compania de apa ... dupa care in instanta va merge cu dovada platii.

Mulțumesc

Marinatud a scris:

Și plată cheltuielilor de judecată, respectiv taxa judiciara de timbru, tot la compania de apă se plătește?

Cornel Vasile a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate cu cota in diviza-cum poti iesi fara acordul partilor Petrescucr@gmail.com Petrescucr@gmail.com Am mostenit un teren si o casa ,impreuna cu alte rude (in numar de 6). Care este procedura sa separ cota in diviza de ceilalti ,cat ar costa? Ma refer la ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru alina oana alina oana Buna ziua, Pentru depunerea unei cereri de chemare in judecata, actiune in pretentii, fiind vorba de recuperarea un prejudiciu pentru ultima factura ... (vezi toată discuția)
Intampinare Flavian Mitrac Flavian Mitrac Buna ziua! In cazul in care sunt de acord cu pretentia dedusa judecatii formulez intampinare prin care specific faptul ca sunt de acord si ca nu am nicio ... (vezi toată discuția)