avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere auto

Pentru o mașină care s-a scos certificatul fiscal de la primărie pt radiere din circulație se mai plătește impozit de la această dată pana la radierea de la poliție? Menționez ca certificatul este scos în 2016 iar eu am uitat sa merg la politie sa o radiez și am primit hârtie de la primărie precum am de plătit impozit din 2016 și până în prezent? Ce pot face în aceasta situație?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:34, 3 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contribuabilul este obligat sa achite obligatii fiscale aferente bun mobil pana la momentul cand depune documente legale care atesta transmiterea dreptului de proprietate asupra vehiculului,casarea,etc
Cazierul fiscal emis in 2016 nu mai are valoare
A avut valabilitatea strict 30 de zile
Concret dv detineti pe rolul fiscal auto pentru care datorati obligatii fiscale
Analizati variantele pentru instrainat auto,depuneti documentul legal
In baza documentului de instrainare auto sau casare ,,dupa achitarea integrala a debitului in evidenta ,autoritatea fiscala urmeaza sa dispuna radierea auto de pe rolul dv fiscal
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum radiez masina. Imparatul Imparatul Am vandut o masina, am scos-o de la primarie, am facut acte de vanzare cumparare. Noul proprietar nu a inmatriculat-o pe numele lui si mi-a venit mie amenda de ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism instrainat fara act de vanzare/ cumparare FloAp FloAp Buna ziua, As dori sa radiez un autoturism dar problema este ca l-am instrainat fara a face act de vanzare/cumparare unui prieten, urmand sa facem actele ... (vezi toată discuția)
Masina luata de la intermediar Bogdan97 Bogdan97 Salut. Am cumparat o masina de la un intermediar acum vreo 2 luni , eu nestiind ce va urma...Dar sa trec la subiectul principal... Intermediarul nu era ... (vezi toată discuția)