avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Activitate Molly14

Activitate Molly14

Răspuns la discuția Procedură succesiune
Multumesc pentru raspuns,inca o intrebare mai am,
Acum nu locuiește nimeni in casa părinților,daca inchiriaza casa ,eu ce pot face?este legal?are acest drept?
Dupa moartea ambilor parinti,am ramas doua surori ...sora mea nu vrea să-mi dea actele originale ale părinților decedati pentru a începe procedura de succesiune,Întrebarea mea este ce pot face ?
Ea nu dorește să vândă,eu da ...
Răspuns la discuția Proces fara avocat
Ok,de acord,dar sa ceara 250 e la fiecare termen,e absurd...Un proces poate dura 7-8 luni poate si mai mult,deși este un proces de divorț fara copii și nimic de împărțit.Oricum va multumesc pentru păreri.
Am dat 500 e si a fost o singură ședință
Buna ziua
Eu sunt reclamantul,La telefon mi sa spus ceva de catre avocat,apoi a trimis alt ceva,e vina mea fiindca nu am fost atenta la clauzele avocatului.Imi puteti spune va rog frumos daca pot face eu ceva ca dosarul să meargă în continuare ?Multumesc anticipat.
Este un divorț,avocatul a fost platit,dar a strecurat ca la fiecare înfățișare va fi plătit cu 250 e,noi nu ne-am inteles asa,acum nu-mi permit să-l mai plătesc, pe 12 dec ar fi alt termen si nu stiu daca va derula fara avocat ,ce ar trebui să fac?
Sunt in afara țări am plătit avocat sa ma reprezinte ,acum nu-mi mai pot permite să-l plătesc,ce pot face Ca procesul sa ruleze in continuare