Intrebare: exista un act normativ care sa oblige o societate comerciala cu capital privat sa vanda active doar prin licitatie publica?
In cazul nostru, se doreste evitarea licitatiei si vanzarea activelor societatii - terenuri- printr-o agentie imobiliara.
Actionarul majoritar este un SRL cu capital privat, dar mai exista si un actionar minoritar - 13% - SIF-ul.
Da, merci...
si eu am exact aceeasi opinie - nu trebuie sa treaca nici macar 1 zi fara minim 1 salariat
Dar, surpriza! Sa va spun ce au zis "organele"
- Camera de munca este de aceeasi parere
- Directia financiar-fiscala spune ca termenul este de 60 zile - "sa stam linistiti, cam in 30 zile sa incheiem noul contract"
Daca sunt microintreprindere, am 1 salariat, dar acesta pleaca incepand cu 1 august - in cat timp trebuie angajat un alt salariat pentru a se pastra calitatea de microintreprindere?
Se aude ca tot intr-o perioada de 60 zile, dar eu nu am vazut scris undeva si nici nu cred...
Daca am doua locuri de munca (un contract individual de munca cu timp intreg si unul cu timp partial de munca), asigurarile se retin din ambele salarii pe care le obtin?
Unde este principiul unicei asigurari?