avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general asigurari sociale sanatate 6,5%
Discuție deschisă în Contabilitate în general

asigurari sociale sanatate 6,5%

Daca am doua locuri de munca (un contract individual de munca cu timp intreg si unul cu timp partial de munca), asigurarile se retin din ambele salarii pe care le obtin?
Unde este principiul unicei asigurari?
Da, sanatatea se retine la ambele contracte(la salariu realizat).
asa este, vei retine de la toate contractele de munca pe care le ai cass 6.5%
doar deducrea se ia in calcul la fuctia de baza, de platit platesti in toate locurile,, ca doar veniturile la buget nu sunt suficiente" si trebiue consolidat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariul net Ierdna Ierdna Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva: Cum se calculeaza salariul net din cel brut ? care sunt procentele care i se retin angajatului din salariu ... (vezi toată discuția)
Cum retineti cas la cim cu timp partial?? OANA GORAN OANA GORAN daca am un salariat cu cim de 2 ore pe zi deci cu timp partial ii mai retin contributia la asigurari de sanatate?? pentru ca dupa modif din codul muncii oug ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri salariale Marius Nou Marius Nou Vreau sa va intreb daca atunci cand primesc salariu compensatoriu(in urma concedierii din motive ce nu tin de persoana angajatului) trebuie retinut din el ... (vezi toată discuția)