avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Activitate irinanico0983

Activitate irinanico0983

Buna ziua!
Spuneti-mi va rog daca pot beneficia de reducerea penalitatilor de nedeclarare daca s-a platit partial decizia de impunere, respectiv s-a platit integral partea de impozit pe venit si partial din CASS. Va multumesc!
Răspuns la discuția Indemnizație crestere copii

Cornel Vasile a scris:

irinanico0983 a scris:

Ma gandesc doar la o recalculare pentru indemnizatia pe care urmeaza sa o mai primesc, ma gandesc ca nu se pot recalcula retroactiv. Mai am concediu pana in septembrie 2020. Multumesc!

Incercati sa depuneti, o solicitare la AJPIS insotita de noile documnete ... asteptati comunicarea deciziei , dupa care actionati in consecinta.

Multumesc tare mult!
Ma gandesc doar la o recalculare pentru indemnizatia pe care urmeaza sa o mai primesc, ma gandesc ca nu se pot recalcula retroactiv. Mai am concediu pana in septembrie 2020.
Multumesc!
Buna ziua! Am intrebat deja, nu stiu ce sa-mi raspunda, nu au mai avut un caz asemanator iar juristul este in concediu
Bună ziua! Sunt titular PFA si mama in concediu de creștere copii până la vârsta de 2 ani. De curând am avut un control ANAF in urmă căruia mi s-au recalculat veniturile ultimilor 2 ani rezultând o valoare mult mai mare pentru care am platit impozit si contribuții. Pot cere recalcularea indemnizatiei de creștere copil in urma noilor venituri nete constatate? De la primarie nu am primit nici un raspuns...Mulțumesc!