avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Activitate Alex jr

Activitate Alex jr


gi-jane2 a scris:

Ce cauta pensia la vecini? Matusa e neajutorata? Platiti pe cineva sa qiba grija de ea.



Mătușa mea este într-un sat cu locuitori puțini și a avut o înțelegere verbală cu vecina să-i facă cumpărături,facturi,etc și restul banilor să-i pună deoparte. Asta se întâmplă aproximativ de un an iar când am întrebat unde sunt banii puși deoparte a devenit recalcitranta. Specific ca nu am încercat și nici pe viitor nu voi atenta la pensia ei,doar am vrut să fiu sigur ca nu este păcălită.Intrebarea mea este sa merg la poliție? Și mătușa mea a întrebat unde sunt banii și răspunsul a fost ca este o suma mare de bani,pusa bine.
Bună ziua, mătușa mea are vârsta de 75 ani și are o pensie de 5000 lei. Persoane din vecini ridica pensia de la poștaș și fac ce cred de cuviință cu banii ei iar dacă am cerut lămuriri au devenit recalcitranți . Ce mă sfătuiți să fac mai departe? Mulțumesc anticipat.
Buna ziua,
In luna a 10.2019 am fost implicat intr-un accident rutier,eu fiind pagubitul.Pe baza RCA a vinovatului,masina este dauna totala economica.Am primit "oferta" din partea companiei de asigurari,dar pretul este mult sub pretul de piata al masinii. Oferta contine pretul de licitatie al epavei la o licitatie online si diferenta care este calculata dupa Sistem DAT Protocol(listat) + index piata(acest calcul sau comparatie nu este listat).Este vorba despre o masina 2015 cu prima inmatriculare in RO la data de 06.2019. si pretul oferit de ei este cu cel putin 3000 euro sub valoarea reala pe piata.Ce pot face in continuare,exclus instanta? Multumesc.