avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despăgubirea pentru daună totală oferită de firma ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despăgubirea pentru daună totală oferită de firma de asigurari mult sub pretul real

Buna ziua,
In luna a 10.2019 am fost implicat intr-un accident rutier,eu fiind pagubitul.Pe baza RCA a vinovatului,masina este dauna totala economica.Am primit "oferta" din partea companiei de asigurari,dar pretul este mult sub pretul de piata al masinii. Oferta contine pretul de licitatie al epavei la o licitatie online si diferenta care este calculata dupa Sistem DAT Protocol(listat) + index piata(acest calcul sau comparatie nu este listat).Este vorba despre o masina 2015 cu prima inmatriculare in RO la data de 06.2019. si pretul oferit de ei este cu cel putin 3000 euro sub valoarea reala pe piata.Ce pot face in continuare,exclus instanta? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:17, 7 Noiembrie 2019
Nimic,daca nu doriti sa va judecati.Putin probabil ca o sa obțineți ceva doar cu adrese sau notificări.
Fiind o persoană civilizată încercați întâi să rezolvați litigiul pe cale amiabilă. Sunt sanse mici de a reuși. Apelați la instanța de judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretul de piata,pretul epavei m.apostolescu m.apostolescu Buna ziua! La sfarsitul anului 2017 masina mea a fost implicata intr-un eveniment rutier din care a iesit dauna totala.Cei de la asigurari au calculat pretul ... (vezi toată discuția)
Daună totală economică în urma unui accident de circulație: cei de la service mi-au spus că mașina va fi scoasă la licitație. ce sumă primesc la final? d3nys d3nys Buna ziua . am avut un accident si sa rezultat dauna totala economica suma maxima pe deviz fiind de 15700ron . Am fost la eie cu devizu de la serice si mea zis ... (vezi toată discuția)
Reparație auto sau daună totală? Marius Obreja Marius Obreja Bună seara, Am fost implicat într-un accident în data de 4 luna aceasta, mai exact am fost lovit din spate. Cel vinovat avea RCA la Asirom, am făcut ... (vezi toată discuția)