avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Activitate Roxxy10

Activitate Roxxy10

Produsul a fost realizat dupa retintele d.nei chiar si modelul a fost tot ideea dansei fii d pro.ul model realizat în acest mod.
Am si conversațiile d.nei, imi tot trimite mesaj ca imi dace reclatie,ca imi voi pierde credibilitatea clientilor si spera in continuare sa ne intelegem omeneste si sa ii restitui baniicu toate ca i-am spus ca nu este posibil acest lucru si sa raman pe stoc cu un produs personalizat.

Buna ziua,
Realizez produse handmade si prin urmare am primit comanda on-line de la o d.na de un produs ce urma să fie personalizat după anumite cerințe.
D.na a primit o fotografie cu produsul final,
m-am intalnit cu d.na pentru ai preda comanda,la verificat si nu a avut de obiectat.
La jumatate de ora primesc mesaj ca produsul nu este ceea ce isi doreste si doreste sa returneze produsul si sa ii restitui banii.
M-am informat si exista posibilitatea sa refuz restituirea banilor daca produsul a fost personalizat după cerințele d.nei.
Mă puteti ajuta?
Buna ziua,
Am primit notificare de la banca,precum ca mi se va pune poprire pe veniturile ce le voi primi pe card.
Problema este ca acele venituri sunt indemnizația pentru creștere a copilului si alocația aferentă.
Am mers la banca tocmai pentru a preciza că aceste venituri nu pot fi supuse popririi,raspunsul ce l-am primit a fost ca alocația nu va fi supusă poprirei in schimb indemnizația da,deoarece este un venit al meu si nu am copilului.
Cat este de legal acest lucru din moment ce este data OUG nr 111/2010,si se stipulează că indemnizația nu poate fi supusă propriei?
Multumesc anticipat.