avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Activitate Melania91

Activitate Melania91

Buna ziua ! Părinții vor sa treaca pe numele meu casa dar sunt 2 probleme : am un frate si o cumnata care vor bani sau casa, si părinții nu vor să le treacă lor, si a 2.a problema este ca soțul meu a mai fost căsătorit din care a rezultat un copil. Deci trebuie sa ma feresc si de cumnata si de acel copil. Notarul mi.a recomandat contract de întreținere, dar aici intra in drept și soțul, implicit si primul copil. Soțul vrea să facă un act prin care sa ii dea dreptul lui copilului rezultat din căsătoria noastră. Ce poate face ? Va multumesc frumos
Voluntariatul cu adeverinta nu este acceptat de Ordinul Biologilor. Ei spun ca imi trebuie contract de munca pe 6 luni de zile dar fără să fiu plătită.... Ca un stagiu de practică. Dar cu contract. Si eu ma gândeam ca daca tot stau acasa, sa fac acest lucru.

Cornel Vasile a scris:

Voluntariatul nu are cum sa fie cu contract de munca fără plata....

Voluntariatul se face in baza Legii 78/2014 si numai in anumite conditii

Buna seara, sunt in CCC si studenta la master Biologie medicală.
Am terminat facultatea de Biologie și trebuie sa fac voluntariat in cadrul unui laborator pt a obține certificatul de libera practica de la Ordinul Biologilor. Voluntariatul trebuie sa fie cu contract de munca fără plata. Ma afecteaza in vre-un fel acest contract tinand cont de CCC ? Sunt in CCC din 1.02.2019 si CIM a încetat la 1.08.2019. Va multumesc frumos !