avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! Părinții vor sa treaca pe numele meu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! Părinții vor sa treaca pe numele meu casa dar sunt ...

Buna ziua ! Părinții vor sa treaca pe numele meu casa dar sunt 2 probleme : am un frate si o cumnata care vor bani sau casa, si părinții nu vor să le treacă lor, si a 2.a problema este ca soțul meu a mai fost căsătorit din care a rezultat un copil. Deci trebuie sa ma feresc si de cumnata si de acel copil. Notarul mi.a recomandat contract de întreținere, dar aici intra in drept și soțul, implicit si primul copil. Soțul vrea să facă un act prin care sa ii dea dreptul lui copilului rezultat din căsătoria noastră. Ce poate face ? Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:59, 14 Decembrie 2020
Sa ii vanda direct copilului.
Mergeti la avocat ca sa discutati pe larg daca notarul nu are timp suficient sa va explice mai ales ca el va face actul si cam atât.
Restul nu tine de notar.
De ce vreți să va feriți de cumnată, și de copilul soțului`? Ce amenințare simțiți din partea lor`?
Sa va facă donație daca nu aveti copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act neatacabil????????? bveronica bveronica buna ziua. sotul meu are un frate,care e casatorit ,are un copil,dar ii place bautura,nu se vad decat de paste si de craciun,si in vacanta de vara cand ... (vezi toată discuția)
Partaj missx missx Parintii mei vor sa treaca averea pe numele meu si al sotului meu . In caz de divort ce drepturi are copilul sotului meu si respectiv mama acestuia copil ... (vezi toată discuția)
Donatie intre frati mariaxxx mariaxxx Buna ziua. Vreau sa cumpar un imobil de la fratele meu (imobil pe care fratele l-a dobandit prin donatie de la parintii nostri, suntem 2 frati). Fratele este ... (vezi toată discuția)