avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Activitate IAIU

Activitate IAIU

Buna ziua. Am cumparat o masina adusa in tara in anul 2006, fabricata in 2002, si in anul in care a fost adusa, a fost inmatriculata pe romania. Acum trebuie sa mai platesc taxa de prima inmatriculare?
Va multumesc.
Răspuns la discuția custodie copii
va multumesc pentru raspunsurile acordata.
dar aceasta refuza sa ii dea unul din copii, chiar si pentru o zi sau 2. Ce poate face in acest sens?
Cum o poate determina sa i-l dea cel putin pe cel care e la ea, pt. un week-end macar?
Discuție custodie copii
prietenul meu a avut o relatie de 5 ani cu o femeie, din care au rezultat gemeni. in urma cu 1 an s-au despartit si copiii au ramas la ea. Nu au fost casatoriti, dar copiii ii poarta numele. Unul dintre ei e la ea, iar unul e la o matusa de-a ei, de vre-un an. Ce poate face ca sa primeasca el unul din copii, si daca are acest drept legal, din moment ce acesta nu e la mama lui? va rog sa imi raspundeti la adresa de ,mail olarucosminaadela@yahoo.com.
Va multumesc.
Răspuns la discuția pensie de intreþinere
dupa casatorie am stat in apartamentul socrilor, apartament pt care noi le-am dat o suma de bani, cat si pt bunurile pe care le-au lasat in el.acesti bani au fost dati fara martori si fara acte.singurul lucru bun este ca fostul sot a afirmat fata de mai multi prieteni ca noi le-am fi dat parintilor lui acei bani. dupa 8 ani de casatorie, socri s-au invoit sa ne cedea legal apartamentul, prin act de donatie, act in care a fost consemnata donatia ca facandu-se pe numele amandurora.acum socrul ma ameninta ca deschide proces de revocare a donatiei si ca o sa-l castige, lasandu-ma fara nimic. ce sanse am sa beneficiez de 1/2 din valoarea apartamentului? la procesul de partaj sunt prieteni dispusi sa depuna marturie cum ca au auzit de la fostul sot, afirmatia ca noi le-am dat acei bani pt apartament

:offtopic: Nu mai postati mesaje consecutive, daca doriti sa adaugati ceva il puteti edita pe cel anterior. Vedeti Regulamentul, punctul II, litera A, 1, 1.3. Multumim.
va rog daca se poate sa-mi spuneti in functie de ce se stabileste procentul si conform carei legi pot beneficia de procentul de 33% pt pensie alimentara, pt ca vreau sa stiu exact in baza carei legi sa vorbesc
sunt in divort, am 2 fetite de 3 si 6 ani, iar de 3 luni de cand sunt in divort el nu mi-a dat nici un ban pt fete
as vrea sa stiu cum imi vor fi dati din urma, toti odata sau esalonat pana la stingerea datoriei, ramanand numai pensia in final si din ce se stabileste procdentulo de pensie, daca se iau in calcul si sporurile, sau numai salariul de incadrare
multumesc anticipat