avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA AUTO MASINA ADUSA IN TARA IN 2006
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA AUTO MASINA ADUSA IN TARA IN 2006

Buna ziua. Am cumparat o masina adusa in tara in anul 2006, fabricata in 2002, si in anul in care a fost adusa, a fost inmatriculata pe romania. Acum trebuie sa mai platesc taxa de prima inmatriculare?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cristinaruxanda , utilizator 09:11, 7 Noiembrie 2012
Acum nu trebuie platita nici o taxa.
Conform legislatiei actuale daca dupa 13.01.2013 ve-ti vinde masina cumparatorul va plati aceasta taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare MPep MPep Buna ziua. Am cumparat o masina inmatriculata in Romania in noiembrie 2012, am facut identificarea si toate platile necesare pentru a o inmatricula pe noul ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare 2012 monicaodo monicaodo Buna ziua, Sunt al doilea proprietar al unei masini fabricate in 2000, cumparata de catre primul proprietar de la reprezentanta din tara. Am cumparat si ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu platita de doua ori izabela 67 izabela 67 Am cumparat o masina fabricat in 2002,Euro 4.In anul 2006 a fost inmatriculat in tara. In 2008 s-a vandut si a fost inmatriculata pe numele doamnei de la care ... (vezi toată discuția)